Bu da çekici değil hiç,beğenmiyorumEcünnü dizilerine giderse izlemem aksiyonda kalırsa izlerim
Kösem dizisinde de bu oğlanı sevmiştim
![]()
Bu da çekici değil hiç,beğenmiyorumEcünnü dizilerine giderse izlemem aksiyonda kalırsa izlerim
Kösem dizisinde de bu oğlanı sevmiştim
![]()
Aksiyonda adam dövmeleri yetiyor banaBu da çekici değil hiç,beğenmiyorum![]()
Sen kız olacağına erkek olmalıymışsınAksiyonda adam dövmeleri yetiyor bana![]()
![]()
Ama Burak ile Çağatay hariç onlar ne yapsa sevmem
![]()
![]()
![]()
Sadece ecünnü düşmanı değilim erkeklerde de seçiciyim ama buna rağmen ecünnüleri kıskanıyor diyorsunuz banaSen kız olacağına erkek olmalıymışsın
Kız yoksa sen erkeksin de bizi mi yiyon![]()
Sen insan düşmanı bi bencilsinSadece ecünnü düşmanı değilim erkeklerde de seçiciyim ama buna raümen ecünnüleri kıskanıyor diyorsunuz bana![]()
![]()
![]()
Görsün herkesler görsün
Türk erkeklerinde çok iş yokSen insan düşmanı bi bencilsin![]()
Yabancı dizi izlediğin için etkisinde kalıyorsun,o yüzden türk erkeklerine bu düşmanlığınTürk erkeklerinde çok iş yokYabancı dizilerdeki oğlanlara daha hayranım hele sarısınlara
![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa olabilir orada oğlanları görünce Türk dizisinde adamları beğenmiyorsunYabancı dizi izlediğin için etkisinde kalıyorsun,o yüzden türk erkeklerine bu düşmanlığın![]()
Eh işteHahah Aaa olabilir orada oğlanları görünce Türk dizisinde adamları beğenmiyorsun
1 Numaralı adamım![]()
![]()
![]()
Bu daha iyi sanki,daha çok hoşuma gittiBuda 2 numaram![]()
![]()
![]()
CW Kanalımızda bir sürü parlağımız mevcutBu daha iyi sanki,daha çok hoşuma gitti![]()
Böyle resimler yollayarak benim baştan çıkarıp yabancı dizi hayranı mı yapmaya çalışıyonCW Kanalımızda bir sürü parlağımız mevcutBenimde fanı oldum kanal o
![]()
![]()
![]()
Aaa evet CW e gelirsen böyle parlakları görürsün Vampir dizisi var tam senlikBöyle resimler yollayarak benim baştan çıkarıp yabancı dizi hayranı mı yapmaya çalışıyon![]()
Bi 10 sene daha oyunculuk yapamaz heralde
Ölmezde inş bir Spin-Of daha yapar inş VampirBi 10 sene daha oyunculuk yapamaz heraldeÜzerine yapişti rol
![]()
Yok yaa bence fantastik başka bi dizide oynasınÖlmezde inş bir Spin-Of daha yapar inş Vampir![]()
![]()
![]()