Bu da çekici değil hiç,beğenmiyorumEcünnü dizilerine giderse izlemem aksiyonda kalırsa izlerim
Kösem dizisinde de bu oğlanı sevmiştim
Bu da çekici değil hiç,beğenmiyorumEcünnü dizilerine giderse izlemem aksiyonda kalırsa izlerim
Kösem dizisinde de bu oğlanı sevmiştim
Aksiyonda adam dövmeleri yetiyor bana Ama Burak ile Çağatay hariç onlar ne yapsa sevmemBu da çekici değil hiç,beğenmiyorum
Sen kız olacağına erkek olmalıymışsınAksiyonda adam dövmeleri yetiyor bana Ama Burak ile Çağatay hariç onlar ne yapsa sevmem
Sadece ecünnü düşmanı değilim erkeklerde de seçiciyim ama buna rağmen ecünnüleri kıskanıyor diyorsunuz banaSen kız olacağına erkek olmalıymışsın
Kız yoksa sen erkeksin de bizi mi yiyon
Sen insan düşmanı bi bencilsinSadece ecünnü düşmanı değilim erkeklerde de seçiciyim ama buna raümen ecünnüleri kıskanıyor diyorsunuz bana
Türk erkeklerinde çok iş yok Yabancı dizilerdeki oğlanlara daha hayranım hele sarısınlaraSen insan düşmanı bi bencilsin
Yabancı dizi izlediğin için etkisinde kalıyorsun,o yüzden türk erkeklerine bu düşmanlığınTürk erkeklerinde çok iş yok Yabancı dizilerdeki oğlanlara daha hayranım hele sarısınlara
Hahah Aaa olabilir orada oğlanları görünce Türk dizisinde adamları beğenmiyorsunYabancı dizi izlediğin için etkisinde kalıyorsun,o yüzden türk erkeklerine bu düşmanlığın
Eh işteHahah Aaa olabilir orada oğlanları görünce Türk dizisinde adamları beğenmiyorsun
1 Numaralı adamım
Bu daha iyi sanki,daha çok hoşuma gittiBuda 2 numaram
CW Kanalımızda bir sürü parlağımız mevcut Benimde fanı oldum kanal oBu daha iyi sanki,daha çok hoşuma gitti
Böyle resimler yollayarak benim baştan çıkarıp yabancı dizi hayranı mı yapmaya çalışıyonCW Kanalımızda bir sürü parlağımız mevcut Benimde fanı oldum kanal o
Aaa evet CW e gelirsen böyle parlakları görürsün Vampir dizisi var tam senlik @ForumdashBöyle resimler yollayarak benim baştan çıkarıp yabancı dizi hayranı mı yapmaya çalışıyon
Bi 10 sene daha oyunculuk yapamaz heralde Üzerine yapişti rol
Ölmezde inş bir Spin-Of daha yapar inş VampirBi 10 sene daha oyunculuk yapamaz heralde Üzerine yapişti rol
Yok yaa bence fantastik başka bi dizide oynasınÖlmezde inş bir Spin-Of daha yapar inş Vampir