Cw in yeni dizilerini pek sevemedim inş özümüze dönerizYok yaa bence fantastik başka bi dizide oynasın
Cw in yeni dizilerini pek sevemedim inş özümüze dönerizYok yaa bence fantastik başka bi dizide oynasın
Seneye çok boş sezon olacak gibiCw in yeni dizilerini pek sevemedim inş özümüze döneriz
netflix borana da dizi yapsın bence iron fist gibi @Forumdash @mrt-06İlk bölüm takma sanmıştım Ama iyidir Boran Kuzum inş aksiyon dizisinde görürüz kendisini bu bitince @xemrexxx
parlaklar birbirini mi yiyor
Parlaklar
parlaklar birbirini mi yiyor
Seneye çok boş sezon olacak gibi
Aaa xemrexxx doğru dedi Çağatay yerine Boran Kuzuma süper kahraman dizisi yapılmalınetflix borana da dizi yapsın bence iron fist gibi @Forumdash @mrt-06
O gitsin molfix reklamında oynasınAaa xemrexxx doğru dedi Çağatay yerine Boran Kuzuma süper kahraman dizisi yapılmalı
Boran Kuzumu ilk biz keşfettik. Öyle bi potansiyel görsel yeni dizilerimizde oynatırdık. Yan rollerin adamıAaa xemrexxx doğru dedi Çağatay yerine Boran Kuzuma süper kahraman dizisi yapılmalı
Sizin dizi dediğiniz hangisi Medcezirmiydi oysa oğlanı baraklıktan çıakrmış @xemrexxxBoran Kuzumu ilk biz keşfettik. Öyle bi potansiyel görsel yeni dizilerimizde oynatırdık. Yan rollerin adamı
Bak seninkiler leon ve muradSizin dizi dediğiniz hangisi Medcezirmiydi oysa oğlanı baraklıktan çıakrmış @xemrexxx
Aaa bu iki oğlanın geçmişide çok kötü @Forumdash lar batırmış Siz ikisinide doğru yola sokmuşsunuzBak seninkiler leon ve murad Ekli dosyayı görüntüle 59249
Forumdash ne anlar kaliteli maldan dimi @serhatt @YiğittAaa bu iki oğlanın geçmişide çok kötü @Forumdash lar batırmış Siz ikisinide doğru yola sokmuşsunuz
Bu ikisi nazar boncuğu,yoksa koskoca KIVANÇLA KENAN oynadı hep dizilerinde
Sizin dizi dediğiniz hangisi Medcezirmiydi oysa oğlanı baraklıktan çıakrmış @xemrexxx
Bak seninkiler leon ve murad Ekli dosyayı görüntüle 59249
Aaa bu iki oğlanın geçmişide çok kötü @Forumdash lar batırmış Siz ikisinide doğru yola sokmuşsunuz
Biz yıldızları doğuruyoruz Başkaları parayla akıllarını çeliyor...
Kiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyorBiz yıldızları doğuruyoruz Başkaları parayla akıllarını çeliyor...
Kiz biz bunlara verdiğimiz paraya toplasan köşedeki yan roldeki kadir doğulu Ka etmiyor
Aaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yineBiz yıldızları doğuruyoruz Başkaları parayla akıllarını çeliyor...
O tiple mafya mi olacakAaa Murat gibi Boran da kaybolmasın şu oğlana mafya çekin ecünnü dizilerine kaçmasın yine