Yapmaz niye yapsın ben de yapmamBeṣ parasız isen, kadının biri seninle çocuk yaparmı? Ahanda sordum hadi bakalım![]()
Yapmaz niye yapsın ben de yapmamBeṣ parasız isen, kadının biri seninle çocuk yaparmı? Ahanda sordum hadi bakalım![]()
Yapmaz niye yapsın ben de yapmam![]()
Eee tersi bir şey demedim ki zaten davul bile dengi dengine zatenYaaaaa gördün mü Aykut bey, ödemediğin sürece kimse bakmaz lafına geliyoruz.![]()
Yani şimdi feministlik yapmaya çalışmıyorum. Yanlış anlama olmasın. Ama hayat kısa 1 saat sonramızın bile ne olacağı belli değilken niye bu kadar katı kurallı bir şekilde şeyler yapmaya zorlanıyoruz ki.Helal be iṣte bu![]()
Yani şimdi feministlik yapmaya çalışmıyorum. Yanlış anlama olmasın. Ama hayat kısa 1 saat sonramızın bile ne olacağı belli değilken niye bu kadar katı kurallı bir şekilde şeyler yapmaya zorlanıyoruz ki.
Burdan hareketle de seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Kim yapar orasını bilemem ama her zaman %50 şans var. Hal ve hareketlerinden olayı çözmeye çalışmayın o yüzde 50 hep var.Kesinlikle öyle. Hak veriyorum. Yeri gelince karṣı cinsin de elini cebine götürmeli.
Burdan hareketle de seven sevdiğine sevdiğini söylesin. Kim yapar orasını bilemem ama her zaman %50 şans var. Hal ve hareketlerinden olayı çözmeye çalışmayın o yüzde 50 hep var.![]()
Hehh işte tamda anlattığım mesele bu. Görüp ya bundan olur falan diyorsa geçmiş olsun. O ilişki yürümez.Zaten birini hesap ödüyor diye değer veriyorsan veya onunla tartıyorsan, o iṣ baṣtan bitmiṣtir.
Hehh işte tamda anlattığım mesele bu. Görüp ya bundan olur falan diyorsa geçmiş olsun. O ilişki yürümez.
Her şeyin doğru bir zamanı vardır bekle....Adamım ya.. ṣunu gören bir Allahın kulu kız çıkmadı @Gerekli24 @xdragxx
heyyyyyttt. bizim moruğun cevaba bak senBunun kadını erkeği yok bence erkek de öder kadın da öder tabii kadınında ekonomik özgürlüğü varsa iki tarafta ödeyebilir
@The_Erinch
Tabi ki işin şakası biraz da bunlar hayat müşterek diye yola çıkılmalı insanın sevdiği sevdiğinin halinden anlamı, zaten gerçekten seviyorsa senin ile yediği simit ve çay dan da mutluluk duyar diğerleri maddiyat çıkarlı ilişkidir ..İlk zamanlarım..
Sanırım lise çağları yada üniversite başları..
Bir racondu sanırım..
Böyle erkeklik,kıçıma don almazdım ama kız arkadaşımın herşeyini alır karşılardım..
Zamanla zamanla. bunun çok saçma olduğuna karar verdim.
Alman Üsülü Erinç diyor bana Nefise @Zeyno
işin şakası bu ama. burada önemli olan yeri geldiğindede kız tarafıda el atmayı bilmeli..
bunun bir sahiplenme göstergesi yada tam açıklayamayacağım bir bahaneler dizisi altına iliştirmeden anlamalı.
ben kendi adıma yüzsüz adamımdır.. param yoksa yok derdim... neticede napam..kıza hamburger alacam diye paramı çalam.
sanırım zaman ilerledikçe bu erkek öder,erkek varken kadına düşmez. olaylarını kendime göre manasız buldum..
bu konunun sonu yok gibi..
heryere çekilir...
mesela çok güzel,bakımlı bir kızı ekonomik kaldırmak adına alttan alttan eziyet çekmek...Tabi ki işin şakası biraz da bunlar hayat müşterek diye yola çıkılmalı insanın sevdiği sevdiğinin halinden anlamı, zaten gerçekten seviyorsa senin ile yediği simit ve çay dan da mutluluk duyar diğerleri maddiyat çıkarlı ilişkidir ..
Bence de neysen o olacaksın ne eksik ne fazla ben buyum diyeceksin, seversen buyum ..mesela çok güzel,bakımlı bir kızı ekonomik kaldırmak adına alttan alttan eziyet çekmek...
çok saçma bana göre...
konu bazen başka yerlere gidiyor ama bilmiyorum.. konunun her boyutu var
Bunun kadını erkeği yok bence erkek de öder kadın da öder tabii kadınında ekonomik özgürlüğü varsa iki tarafta ödeyebilir
@The_Erinch
Bence de neysen o olacaksın ne eksik ne fazla ben buyum diyeceksin, seversen buyum ..
Cevap verir benim melommm laa sizden mi korkacak ver gızzz cevabını @AngelicaÖdüyormusun ödedin mi diye sorarlar ama
------
Yok bence artık böyleleri. Anlamamazlıktan gelenler de var. Kabul etmeyende..