nedir olm bu alman üsülüne garezinEeee senin dediğin daha absürt
Madem lüks bir yere tek başına götürecek gücün yok hiç götürme lüks mekana gidip Alman usülü ödemek daha saçma bence
------
Helal olsun Serhat konuş
O ne prenses gibi erkek dimi![]()
nedir olm bu alman üsülüne garezinEeee senin dediğin daha absürt
Madem lüks bir yere tek başına götürecek gücün yok hiç götürme lüks mekana gidip Alman usülü ödemek daha saçma bence
------
Helal olsun Serhat konuş
Mesele bu sayfalardır bunu açıklıyorum aslında ama sanıyorlar ki enayi olduğum için ödüyorumAaa hiç hoşlanmam öylesi erkolardan. Erkek dediğin elini cebine atmaktan çekinmeyecek keza karşısındaki de çekinmeyecek. Yani bir aktivite yapıldığında karşısındakinin elini cebine atacağından şüphesi olmamalı bunu demek istiyorum. Şüphem yoktur ama yeri gelir ben öderim, ben ödemesem de bilirim ki karşımdaki halleder işi. Bir nevi güven duygusu.
Hoş değil sen 1 Adana yemişsin ben 1 beyti ve künefe yemişim sohbetinedir olm bu alman üsülüne garezin![]()
bak özünde. sende bizim gibi düşünüyorsunAaa hiç hoşlanmam öylesi erkolardan. Erkek dediğin elini cebine atmaktan çekinmeyecek keza karşısındaki de çekinmeyecek. Yani bir aktivite yapıldığında karşısındakinin elini cebine atacağından şüphesi olmamalı bunu demek istiyorum. Şüphem yoktur ama yeri gelir ben öderim, ben ödemesem de bilirim ki karşımdaki halleder işi. Bir nevi güven duygusu.
Ben seni anladım boşver gerisini. Kalmadı senin gibi yiğidolar, erko gibi erkolar ah ahh...Mesele bu sayfalardır bunu açıklıyorum aslında ama sanıyorlar ki enayi olduğum için ödüyorum
------
Hoş değil sen 1 Adana yemişsin ben 1 beyti ve künefe yemişim sohbeti![]()
Dediğim gibi güven meselesi. Ben adamın gözünden anlarım ödeyip ödemeyeceğini. Zaten kendini eleverir insan.bak özünde. sende bizim gibi düşünüyorsun
bakışından anlarsın zaten
ama sırf senden üstün olduğunu belli edecek diye herşeyi karşıya kitlemek ve partnerinde bunu kabullenmesi..
yok bana göre değil
Valla onu sizler ve evlililer düşünsün ben yemeğimi yer hesabımı kendim öder kalkarım masadanevlilik olayı farklı ama sedefin dediği gibi..
ekonomik özgürlüğün ,bir gelirin varsa..
her seferinde de evli olsanda. hesap sırasında ben bir rujumu tazeleyem demezsin sanırım
güldürdün serhadım..Ben seni anladım boşver gerisini. Kalmadı senin gibi yiğidolar, erko gibi erkolar ah ahh...
Canım çok teşekkür ederim hepimizi güldürsün inşallah.güldürdün serhadım..
ALLAHDA herşeye rağmen bu yaşamda seni güldürsün.
Konunun yeri burası değil ama ne yaparsak,ne yaşarsak olalım yaşam devam ediyor.
Not: Alman üsülü candır![]()
güldürdün serhadım..
ALLAHDA herşeye rağmen bu yaşamda seni güldürsün.
Konunun yeri burası değil ama ne yaparsak,ne yaşarsak olalım yaşam devam ediyor.
Not: Alman üsülü candır![]()
@Yakamoz-AsiValla onu sizler ve evlililer düşünsün ben yemeğimi yer hesabımı kendim öder kalkarım masadanBu arada ekonomik özgürlüğüm varsa zaten tek hesaptan yanayım ben öyle kadın ayrı adam ayrı hesap kullanırsa evde işler nanay olur canım tek hesap her zaman güven temsil eder senin paran benim param olmaz evlilikte sen ve ben değil biz olur ..
Kim götürecek? Kız istiyor, erkek de kabul ediyor.Eeee senin dediğin daha absürt
------
Helal olsun Serhat konuş
Valla onu sizler ve evlililer düşünsün ben yemeğimi yer hesabımı kendim öder kalkarım masadanBu arada ekonomik özgürlüğüm varsa zaten tek hesaptan yanayım ben öyle kadın ayrı adam ayrı hesap kullanırsa evde işler nanay olur canım tek hesap her zaman güven temsil eder senin paran benim param olmaz evlilikte sen ve ben değil biz olur ..
Eeee benim dünyamda davul bile dengi dengine olayı da var zatenKim götürecek? Kız istiyor, erkek de kabul ediyor.İkiye bölünse sana yük olmayacak hesap bölünmeyince yük olabilir. Her seferinde 1500-2000 lira hesap ödemek ve 3000-4000 lira hesap ödemek arasında fark var sonuçta. Tek seferlik bir olaydan da bahsetmiyoruz burada.
Yani dediğinin bir mantığı yok, erkek ödemeye gücü yetmediği mekana niye götürüyor diyorsun. Bu senaryo erkeğin sosyoekonomik gücü kadından daha fazla olduğu durumlarda mantık kazanabilir sadece. O da az önce bahsettiğim kapıya çıkıyor zaten.![]()
Özelden de....Ben @serhatt 'a o yorumu için bir ṣey derdim de ṣimdi susma hakkımı kullanıyorum![]()
Özelden de....
Zaten istisnalar hariç kadın kendinden daha düşük maddi durumu olan biriyle ciddi düşünmez önceki mesajlarda da bunu yazmıştımEeee benim dünyamda davul bile dengi dengine olayı da var zaten
Ben kendimden çok üstün bir kadınla da birlikte olmam mesela.
Katılırım buna.Zaten istisnalar hariç kadın kendinden daha düşük maddi durumu olan biriyle ciddi düşünmez önceki mesajlarda da bunu yazmıştım
Burada senin bahsettiğin durum dengi dengine olmuyor işte. Doğal olarak erkeğin baskın olduğu bir senaryo oluyor.Eeee benim dünyamda davul bile dengi dengine olayı da var zaten
Ben kendimden çok üstün bir kadınla da birlikte olmam mesela.
Hesap ödeyince baskın olmuyoruz abartmayınBurada senin bahsettiğin durum dengi dengine olmuyor işte. Doğal olarak erkeğin baskın olduğu bir senaryo oluyor.
Neyse bana müsade.![]()
Erkek hesabı ödeyemeyeceği yere niye götürüyor demek bile düşünce yapısındaki baskınlığın belirtisi.Hesap ödeyince baskın olmuyoruz abartmayın![]()