Hesabı Kim Ödemeli ?

Erkek hesabı ödeyemeyeceği yere niye götürüyor demek bile düşünce yapısındaki baskınlığın belirtisi. :A
Evet hesabı ödemeyecek durumdaysa o ilişki uzun sürmez bana göre :A Lüks mekana gidersek %50-50 canısı falan demem ben gerekirse borç alırım orda hesabı yine ben öderim öyle şey mi olur. KFC'de ben öderim ama X'e gidersek %50 çünkü benim gücüm yetmez kafası saçma bana göre...

Piremsesi nedir tanımla bize? :D
Ha bak şu son dönemde bazı feministlerin eşitlik diyip de prenses erkek muhabbeti yapsa bana mantıksız geliyor. O yüzden kendini feminist tanımlayıp hesabı alman usulü diyen kadınlara cidden saygılıyım çünkü savunduğu şeyle örtüşüyor

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Evet hesabı ödemeyecek durumdaysa o ilişki uzun sürmez bana göre :A Lüks mekana gidersek %50-50 canısı falan demem ben gerekirse borç alırım orda hesabı yine ben öderim öyle şey mi olur. KFC'de ben öderim ama X'e gidersek %50 çünkü benim gücüm yetmez kafası saçma bana göre...
Friends > Seinfeld sonuç olarak. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Friends > Seinfeld sonuç olarak. :A
George Costanza Thumbs Up GIF

Aynen aynen vay be 2021'e nişanlandık kısa süreli de olsa yine bir tartışma konusu ve yine tamamen zıt fikirler :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Ha bak şu son dönemde bazı feministlerin eşitlik diyip de prenses erkek muhabbeti yapsa bana mantıksız geliyor. O yüzden kendini feminist tanımlayıp hesabı alman usulü diyen kadınlara cidden saygılıyım çünkü savunduğu şeyle örtüşüyor

İmza kaṣe mühür. Dalasım gelir o tiplere
------

Sırtını karşısındakine dayayan erko. :A

Ben öyle miyim len :D ben sırtına dayamıyorum ama en azından durum eṣit olsun diyorum :A

Yemeği erkek öder, sevgili muhabbetini erkek yapar alakası yok bence. Niye bize bu kadar yük yükleniyor anlamış değilim. Erkeğin parası ve duygusu varda kadının yok mu? Gayette onlarda her şeyi ilk olarak yapabilir.

• Harika
Valla kız çocuğu isteğim var deli gibi yoksa ben bile bıktım bu ilişki şeylerinden bekar ölmeyi tercih ederdim :A

Bende istiyorum ama öyle isteyerek olmuyor bu ișler :D yani ne demek ṣimdi parayı yatıracaksın kız çocuğun olacak mı diyorsun :A
------

Yemeği erkek öder, sevgili muhabbetini erkek yapar alakası yok bence. Niye bize bu kadar yük yükleniyor anlamış değilim. Erkeğin parası ve duygusu varda kadının yok mu? Gayette onlarda her şeyi ilk olarak yapabilir.

Helal be iṣte bu :Z

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: TenTen and xdragxx
Bende istiyorum ama öyle isteyerek olmuyor bu ișler :D yani ne demek ṣimdi parayı yatıracaksın kız çocuğun olacak mı diyorsun :A
Yok abi ne para yatırması :A
Şimdi açık yazamıyorum da anla işte duygusal ilişkiden bıktım yani hiç girmem aslında o toplara ama mecburum benden çok iyi baba olur harcamamak lazım bunu :A

• Güldürdün
Yok abi ne para yatırması :A
Şimdi açık yazamıyorum da anla işte duygusal ilişkiden bıktım yani hiç girmem aslında o toplara ama mecburum benden çok iyi baba olur harcamamak lazım bunu :A

Elbet olur, benden de olur. Ama doğru kiṣiyi bulmak için her hesabı ödemeye de gerek yok. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx