Geçen dedim ya yine herkez yazmıştın.herkez değilmiydi
İddia olmasa koymazdım avatara.
Geçen dedim ya yine herkez yazmıştın.herkez değilmiydi
Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda benceAllah kısmet eder de Mod olursam başlığını düzelteceğim ilk konum olacak inşAllah.
@OzaN bari başlığı sen düzeltseydin kırk yılın başı bir hata yapmışım.
Derin forumcular iş başında.Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda benceHiç kullanma daha iyi
Uğraştırma beni.Derin forumcular iş başında.
Bir hatamı göster? Hadi kanıtla bakalım?
Yahu merak ettim bir tanecik göstersen ne olur?Uğraştırma beni.
Mesela en sık yapılan: Konu başlıklarında ünlem işaretinden önce hep boşluk sonra koyuyosunBuna çok sinir oluyorum
Tırnak işareti kullanırken aralara boşluk koymak, hatta tırnak işaretinden sonra boşluk koyup bi de kesme işareti koymak daha sinir bozucu @mrt-06
Bence burada bir manüpilasyon var. @mrt-06 konudan birkaç mesaj silmiş bence
Sen niye 2013'e taktın bu kadar.
2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyorSen niye 2013'e taktın bu kadar.
Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba.2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor
Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda.
Çok kıymetli anayasa profesörümüz Burhan Kuzu da "herkez" yazıyor.Galiba azalarak bittiler artık çok az görüyorum bu yanlışa düşen. En son Melih Gökçek yapmıştı galiba bu hatayı.
Doğru cevap ver, sildin dimi?Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?