Herkese Herkez Demek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kısmet eder de Mod olursam başlığını düzelteceğim ilk konum olacak inşAllah.

@OzaN bari başlığı sen düzeltseydin kırk yılın başı bir hata yapmışım.
Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda bence
Hiç kullanma daha iyi

Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda bence
Hiç kullanma daha iyi
Derin forumcular iş başında.

Bir hatamı göster? Hadi kanıtla bakalım?

Derin forumcular iş başında.

Bir hatamı göster? Hadi kanıtla bakalım?
Uğraştırma beni.

Mesela en sık yapılan: Konu başlıklarında ünlem işaretinden önce hep boşluk sonra koyuyosun
Buna çok sinir oluyorum

Uğraştırma beni.

Mesela en sık yapılan: Konu başlıklarında ünlem işaretinden önce hep boşluk sonra koyuyosun
Buna çok sinir oluyorum
Yahu merak ettim bir tanecik göstersen ne olur?

O benim tarzım.

"Muhteşem Yüzyıl" Yeni Müzikleri İle!
İlerleme var

Tırnak işareti kullanırken aralara boşluk koymak, hatta tırnak işaretinden sonra boşluk koyup bi de kesme işareti koymak daha sinir bozucu @mrt-06

Bence burada bir manüpilasyon var. @mrt-06 konudan birkaç mesaj silmiş bence

Sen niye 2013'e taktın bu kadar.
2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor

Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda.

2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor

Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda.
Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba.

Galiba azalarak bittiler artık çok az görüyorum bu yanlışa düşen. En son Melih Gökçek yapmıştı galiba bu hatayı.

İmlâ kurallarına göre yazı yazmayanları çok iplemem açıkcası. -de, -da, ki nerede ayrı yazılır nerede bitişik yazılır dikkat etmeye çalışırım. Keza kelimeleri de doğru yazmaya çalışırım. Zaman zaman TDK'nın internet sitesinden teyit ederim. Türkçeyi katlederek konuşanlara da irrite olurum. Hatta ne dedikleri bile umrumda olmaz çoğu zaman.