Herkese Herkez Demek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah kısmet eder de Mod olursam başlığını düzelteceğim ilk konum olacak inşAllah. :F

@OzaN bari başlığı sen düzeltseydin kırk yılın başı bir hata yapmışım. :bağır:
Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda bence:X Hiç kullanma daha iyi:X

"Muhteşem Yüzyıl" Yeni Müzikleri İle!
İlerleme var :F

Tırnak işareti kullanırken aralara boşluk koymak, hatta tırnak işaretinden sonra boşluk koyup bi de kesme işareti koymak daha sinir bozucu @mrt-06 :bağır:

Dil konusunda @mrt-06'nın yaptığı yanlıştır. @OzaN bu yanlışın farkına varmış, düzeltmesi gerektiğini söylemiştir. Bunu gören @mrt-06, @OzaN'ın yazdığı bu mesajı benim yazdığımı düşünmüştür.
Bence burada bir manüpilasyon var. @mrt-06 konudan birkaç mesaj silmiş bence :A :A

Sen niye 2013'e taktın bu kadar. :A
2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor :A

Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda. :A

2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor :A

Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda. :A
Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba. :A

İmlâ kurallarına göre yazı yazmayanları çok iplemem açıkcası. -de, -da, ki nerede ayrı yazılır nerede bitişik yazılır dikkat etmeye çalışırım. Keza kelimeleri de doğru yazmaya çalışırım. Zaman zaman TDK'nın internet sitesinden teyit ederim. Türkçeyi katlederek konuşanlara da irrite olurum. Hatta ne dedikleri bile umrumda olmaz çoğu zaman.