Geçen dedim ya yine herkez yazmıştın.herkez değilmiydi
İddia olmasa koymazdım avatara.
Geçen dedim ya yine herkez yazmıştın.herkez değilmiydi
Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda benceAllah kısmet eder de Mod olursam başlığını düzelteceğim ilk konum olacak inşAllah.
@OzaN bari başlığı sen düzeltseydin kırk yılın başı bir hata yapmışım.![]()
Derin forumcular iş başında.Kırk yılın başı mı? 😱 Bunları söylemek istemezdim, ama noktalama yanlışını en çok yapan kişisin forumda benceHiç kullanma daha iyi
![]()
Uğraştırma beni.Derin forumcular iş başında.
Bir hatamı göster? Hadi kanıtla bakalım?![]()
Yahu merak ettim bir tanecik göstersen ne olur?Uğraştırma beni.
Mesela en sık yapılan: Konu başlıklarında ünlem işaretinden önce hep boşluk sonra koyuyosunBuna çok sinir oluyorum
![]()
Tırnak işareti kullanırken aralara boşluk koymak, hatta tırnak işaretinden sonra boşluk koyup bi de kesme işareti koymak daha sinir bozucu @mrt-06![]()
Bence burada bir manüpilasyon var. @mrt-06 konudan birkaç mesaj silmiş bence
Sen niye 2013'e taktın bu kadar.
2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyorSen niye 2013'e taktın bu kadar.![]()
Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba.2012 yılında ben yoktum, o yüzden bilmiyorum, 2014'te de foruma uğramıyordum, sadece 2013 kalıyor
Soruya cevap ver. Arslan Bey o yazdığı şeyi neresinden uydurmuş? Konu bütünlüğü yok konuşmalarda.![]()
Çok kıymetli anayasa profesörümüz Burhan Kuzu da "herkez" yazıyor.Galiba azalarak bittiler artık çok az görüyorum bu yanlışa düşen. En son Melih Gökçek yapmıştı galiba bu hatayı.![]()
Doğru cevap ver, sildin dimi?Bilmiyorum forumu yöneten gizli bir yapı var galiba.![]()