Eee sonuç?
Hercai gün değiştiriyor ama.
Tamam sen ben demiştim maraşlı gelir diye diyosun
------
Vermeseydin cnm ben sana bana hesap mı ver dedim sadece düşüncemi yazdım
Eee sonuç?
Hercai gün değiştiriyor ama.
Ama sormuşsun, niye beğeni attınız diye. Seni önemsediğim için cevap verdimTamam sen ben demiştim maraşlı gelir diye diyosun
------
Vermeseydin cnm ben sana bana hesap mı ver dedim sadece düşüncemi yazdım
Aman isteyen istediği gibi düşünsün yıldım cidden. Özel haberi beğeni attık diye de laf yedik.
Bir dahaki sefere atmak için izin alırsın artık.Aman isteyen istediği gibi düşünsün yıldım cidden. Özel haberi beğeni attık diye de laf yedik.
İyi hatırlattın canım, öyle yaparım bu kadar laf yiyeceğime.Bir dahaki sefere atmak için izin alırsın artık.
Abla bugün sen biraz sinirli misin bana mı öyle geliyor? Herkese bu ifadeyi bıraktın yazıyorsun bir bana dedin sanmıştım. Bir ifadeden çok bir anlam çıkmaz alt tarafı ifade.Öncelikle konuya beğeni atanlar ne diye beğeni atmış onu anlamadım Pazar günüde olsak yine izlenmeye devam ederiz
Açıkçası, Survivor başlayacağına göre; ve mevcut koşullara bakıldığında yalnış tercih olmuş.
- MASTERCHEF TÜRKİYE TV 8.
- ARIZA SHOW TV.
- ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2 KANAL D.
- MENAJERİMİ ARA STAR TV.
MARİA İLE MUSTAFA ATV.- KEFARET FOX TV.
- TÖVBELER OLSUN - TRT 1.
Anca Totalde toparlanmıştı, AB de zaten yok... Şimdi Totalde de sıkıntı çekecektir.
Ama sormuşsun, niye beğeni attınız diye. Seni önemsediğim için cevap verdim
Ay dur be Kefaret ile aynı güne geldi 😱
Abla bugün sen biraz sinirli misin bana mı öyle geliyor? Herkese bu ifadeyi bıraktın yazıyorsun bir bana dedin sanmıştım. Bir ifadeden çok bir anlam çıkmaz alt tarafı ifade.
En son 2.2 almışınız da ondan yazdım Melekcim. Pekde fazlasını görmediğimden..Totalde iyi yükseldiniz ona lafım yok.Abi sende AB yi abartma toparlanmıştı ab de de çekmeyiz izlenirirz gene akrepte geçer demişlerdi ne oldu devam ettik
------
gelsin ben nasılsa kefareti netten izliyorum arızayı da nete atarım ben
------
evet sinirliyim ama diziyle ilgili değil
En son 2.2 almışınız da ondan yazdım Melekcim. Pekde fazlasını görmediğimden..Totalde iyi yükseldiniz ona lafım yok.
Bende sinirlendim .dAbi sende AB yi abartma toparlanmıştı ab de de çekmeyiz izlenirirz gene akrepte geçer demişlerdi ne oldu devam ettik
------
gelsin ben nasılsa kefareti netten izliyorum arızayı da nete atarım ben
------
evet sinirliyim ama diziyle ilgili değil
Şaşırılacak bir durum yok ki önüne kimi koysan mutlaka bir sebep bulur tartışmak için.Birsen mi tartıştı 😱
Benim için hava hoş her koşulda hangi gün olsa takibe devam bence diziyi gerçekten sevip takip edenler için sorun teşkil etmeyecektir diziye ne kadar söylenip sinirlensede Hercai fandom yine de sahip çıkacaktır 😉
SEVİYORUUM ULEYYN
İşte senin farkın bu canım benim.
Öyle oluyor cidden
Küllerimizden Doğmaya Geliyoruz