'Hercai' Gün Değiştiriyor!

Birsen'den önce haberi duyup konusunu açan @denizz19'a da helal olsun Fav10'un gururu. :Z
Ben demeseydim @denizz19 forumda konusunu bile açmıyordu, Birsen’i bekleyecektik resmen yine. :A

Deniz’e haber veren kişi “kesin ama linç yememek için kesin olduğunu yazma, ihtimal yaz” demiş. :F Kesin olduğuna göre düzenleyelim konuyu. :A

Ben demeseydim @denizz19 forumda konusunu bile açmıyordu, Birsen’i bekleyecektik resmen yine. :A

Deniz’e haber veren kişi “kesin ama linç yememek için kesin olduğunu yazma, ihtimal yaz” demiş. :F Kesin olduğuna göre düzenleyelim konuyu. :A
Keşke direkt yazsaymış hep Birsen'e mi gidecek etkileşimler. :A

Ben zamanında Maraşlı Cuma’ya gelir, Hercai de gün değiştirir demiştim. O zaman laf söyleyenler buyursun. :A

Pazar yayınlanır bence Maria ile Mustafa da bitiyor ne de olsa.
Maria ile Mustafa ile aynı oranı alır ab grubunda bence :A totali bilemem ama totalde gene 4.50 5 gibime geliyor

• Beğendim
Reactions: Özgür
Bu arada 50 bölüm kanalı iyi kötü sırtlamış bir dizinin günün yeni dizi için değiştirmek hoş olmadı ama böylece FOX'un elinden -en azından şimdilik- bu unvanı almış oldu. :A

Flas gelisme! Dizinin yapimcisi boyle bir gün degisiklikligin olmadigini acikladi az once.

• Güldürdün
Reactions: Özgür