Birsen A. da haber yaptı, doğru yani.Sen diyorsan yalandır kesin
Birsen A. da haber yaptı, doğru yani.Sen diyorsan yalandır kesin
Deniz’in haberi niye yalan olsun? Bizzat yapımdan almış bilgiyi. Birsen Altuntaş da yazmış zaten.Sen diyorsan yalandır kesin
Ben demeseydim @denizz19 forumda konusunu bile açmıyordu, Birsen’i bekleyecektik resmen yine.Birsen'den önce haberi duyup konusunu açan @denizz19'a da helal olsun Fav10'un gururu.
Keşke direkt yazsaymış hep Birsen'e mi gidecek etkileşimler.Ben demeseydim @denizz19 forumda konusunu bile açmıyordu, Birsen’i bekleyecektik resmen yine.
Deniz’e haber veren kişi “kesin ama linç yememek için kesin olduğunu yazma, ihtimal yaz” demiş. Kesin olduğuna göre düzenleyelim konuyu.
Deniz’i seviyor fanlar onun duyurması iyi oldu. Diğer kişi dün Hercai fanlarıyla bayağı tartıştı zaten.Keşke direkt yazsaymış hep Birsen'e mi gidecek etkileşimler.
Hala da tartışıyor. .ssDeniz’i seviyor fanlar onun duyurması iyi oldu. Diğer kişi dün Hercai fanlarıyla bayağı tartıştı zaten.
Birsen mi tartıştı 😱Deniz’i seviyor fanlar onun duyurması iyi oldu. Diğer kişi dün Hercai fanlarıyla bayağı tartıştı zaten.
Neyse sıkıntı olmasın diye kendisiyle ilgili daha fazla şey yazmıyorum olur da görürse yine hakaretler gırla gider.Deniz’i seviyor fanlar onun duyurması iyi oldu. Diğer kişi dün Hercai fanlarıyla bayağı tartıştı zaten.
Evet, Twitter’da.Birsen mi tartıştı 😱
Ben de susuyorum, kötü bir şey de demedik zaten ama yine de temkinli olalım.Neyse sıkıntı olmasın diye kendisiyle ilgili daha fazla şey yazmıyorum olur da görürse yine hakaretler gırla gider.
Maria ile Mustafa ile aynı oranı alır ab grubunda bence totali bilemem ama totalde gene 4.50 5 gibime geliyorBen zamanında Maraşlı Cuma’ya gelir, Hercai de gün değiştirir demiştim. O zaman laf söyleyenler buyursun.
Pazar yayınlanır bence Maria ile Mustafa da bitiyor ne de olsa.
Neden çıkmış kavga mumdan çıkmış yangınEvet, Twitter’da.
------
Ben de susuyorum, kötü bir şey de demedik zaten ama yine de temkinli olalım.
"Bize lanse edilmedi" deyip fanların tepkisini indirmeye çalışıyor.Flas gelisme! Dizinin yapimcisi boyle bir gün degisiklikligin olmadigini acikladi az once.
Bayağı agresif bir yapısı varBirsen mi tartıştı 😱