'Hercai' Gün Değiştiriyor!

Bu arada 50 bölüm kanalı iyi kötü sırtlamış bir dizinin günün yeni dizi için değiştirmek hoş olmadı ama böylece FOX'un elinden -en azından şimdilik- bu unvanı almış oldu.
ATV'nin gün değiştirmesi FOX'unkini gölgede bırakmıyor yalnız.

Flas gelisme! Dizinin yapimcisi boyle bir gün degisiklikligin olmadigini acikladi az once.
Onun da sosyal medyadan haberi oldu herhalde yazık.

Reactions: Klaus
Onun umrunda mı anca fanlara gönderme yapsın.
Bence reytingler düştükçe yavaştan sıkıştırıyordur yapımcı, kanal vs (umarım
)

Ablam patlatsın bir aşk üçgeni daha da ergenlerimiz zevkten gebersin.
Beren, Emir ve Beren'in çirkef arkadaşı is coming
Aydın ve Meral de olabilir
Şuan saf ve temiz şekilde ilerleyen Çınar-Jülide'ye de bir şeyler bulur kesin

Reactions: mesmeso and Özgür
Öncelikle konuya beğeni atanlar ne diye beğeni atmış onu anlamadım Pazar günüde olsak yine izlenmeye devam ederiz

Reactions: Gerekli24
Öncelikle konuya beğeni atanlar ne diye beğeni atmış onu anlamadım Pazar günüde olsak yine izlenmeye devam ederiz
Konuya niye beğeni atılmasın? Ben Deniz’in özel haberi olduğu için beğendim mesela. Dizinin gün değiştirmesini değil.

Asıl sen gün değiştiriyor diye sinirden niye olmamış atıyorsun konuya.

Reactions: denizz19
Konuya niye beğeni atılmasın? Ben Deniz’in özel haberi olduğu için beğendim mesela. Dizinin gün değiştirmesini değil.

Asıl sen gün değiştiriyor diye sinirden niye olmamış atıyorsun konuya.

Hercai izliyorum Pazar Arıza izliyorum hoşuma gitmedi olmamış attım komik olan ne
izleyemeyenler beğeni atmışta o yüzden sinirlenmeme hakkımmı var acaba

Hercai izliyorum Pazar Arıza izliyorum hoşuma gitmedi olmamış attım komik olan ne
izleyemeyenler beğeni atmışta o yüzden sinirlenmeme hakkımmı var acaba
Ya bir sürü konuya beğeni atılıyor bunda sinirlenecek ne var onu anlamadım? Bir konuya beğeni atmak için o diziyi izleme şartı mı var da haberimiz yok?

Hem Pazar Arıza var diye niye hoşuna gitmiyor maşallah aynı günde yayınlanan tüm dizileri izleyebiliyorsun bir şekilde.
Pazar da öyle yaparsın.

Of özgür canım sıkkın zaten birde sen sıkma benim canımı yaa hoşuma gitmedi işte anlatabildim mi

Reactions: Özgür
Reactions: hayret bi şey
Kontrol ettim de bende beğeni atmışım ve sadece ben ve @Özgür atmışız yani bize laf atmışsın. Benim beğeni atma sebebim konuyu açan @denizz19 ve özel haber oluşu. Sana bunun hesabını vermemi sağladığın için seni kınıyorum