Memnun olacağın bir puan diyimSöyle söyle
Memnun olacağın bir puan diyimSöyle söyle
Sağol tatlişkomMemnun olacağın bir puan diyim
Sahneleri yolladın mı bize sen?Oylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Hayır. Konuya ekledim, etiketledim. Gelecek hafta o şekilde yapacağım.Sahneleri yolladın mı bize sen?
Yani oyları yarına kadar atabilirim güzelOylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Saati daha iyi olmuş şimdi rahat ilgilenebilecezOylama sonuçları yarın 20:00'de! Oy atmayanlar oylarınızı atın lütfen
Yani oyları yarına kadar atabilirim güzel
Bir yarışmacı eksik gibiYeni yarışmamız için oylarınızı saat 18:0a kadar gönderin arkadaşlar. Oy atanlar üzerine alınmasın
batuhankaralar 4:00 - 7:10 Aşk-ı Memnu - Bihter İntihar Etti!
Yiğitt Aşkı Memnu - Anne Ben Ölüyorum Yardım Et!
Serhatt 2:35 - 4:35 Yaprak Dökümü - Necla ile Leyla, Oğuz için Kavga Ettiler!
XbugraXX 04:00 - 06:00 Avrupa Yakası - Burhan Evlilik Programına Katılıyor
Phoebebuffay Yaprak Dökümü - Gönlüm Göçebe
sokak sanati 1:15 - 4:15 Yaprak Dökümü - Fikret ve Ali Rıza Tren Sahnesi
Silinmiş Üye 11:05 - 14:25 İçerde - Sarp'la Umut'un Kavuşma Anı
Çiğdem 00:00 - 02:50 İçerde - Celal & Kudret Hesaplaşıyor
Denizz19 05:45 - 08:00 Bizim Hikaye - Şeyma Hanım Herkesi Şaşırttı
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @ @ı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @bazinga @MayısKralı @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @12.Adam @Dosi @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @Hachiko @YıldırıM @eskici @yigit_00 @pompy @xdragxx
Ana konuda 10 kişi görünce.9 yarışmacı var.
Formatla alakası olmayan bir sahne var onu diyorsun sanırım yanlış yarışmaya katılmışOylarımı verdim hayırlı olsun. Eleneceğimi düşünmüyorum bir sahneyi görünce içim rahatladı
Formatla alakası olmayan bir sahne var onu diyorsun sanırım yanlış yarışmaya katılmış
BŞB şarkı seçimleri var 20de. 21:00da başlıyoruz. Konuyu açacağım 20de
Sonuçlar 21.00 iyi güzelBŞB şarkı seçimleri var 20de. 21:00da başlıyoruz. Konuyu açacağım 20deSen seçtin mi dizi? :
Sonuçlar 21.00 iyi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?