Maskeli Fedai
Favori Üye
Ağzının payını verdim cnm
İyice rezil olmaya devam ediyor @sokak sanatiGüzel tekliflerde buluncak değildi ya senin gibi birine @Maskeli Fedai
Ağzının payını verdim cnm
İyice rezil olmaya devam ediyor @sokak sanatiGüzel tekliflerde buluncak değildi ya senin gibi birine @Maskeli Fedai
Kıvırma daha fazla laflarımı soktumİşte sen olsan anlardımda bana bulunması ilginç geldi. Sen sandı zaaar beni
İyice rezil olmaya devam ediyor @sokak sanati
Daha iyi günleriİyice rezil olmaya devam ediyor @sokak sanati
Kıvırma daha fazla laflarımı soktum
Mağduriyet çıkmaz sana burdanBeni mağdur etmeye devam edin. Halk görüyor bana oynanan oyunları.
YEDİM BİLEUmarim hakkımı yemezsin
İstediğimiz budurBeter olacak
YEDİM BİLE
Bu diziyi hiç izlemedim. Ama bu sahnedeki Çetin Tekindorun oyunculuğu muhteşem.Finalde finale yakışır bir sonla bitirişimizi yapıyorum. Kazansam da kaybetsem de bu sahneyi gerçekten içime sinerek seçiyorum ve sahne gerçekten Çetin Tekindor'un dev oyunculuğuyla da zirve noktasına ulaşmış. Finalde @sokak sanati başalar diliyorum hak eden kazansın. Bu sahneyi seçmeme ön ayak olan ve izlememi sağlayan @Bully teşekkürler. Umarım kazanırım.
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @Billy Kane @xdragxx @soo @offensive @Jonsnow @kerem @Harunnn60 @dreamy
Bu diziyi hiç izlemedim. Ama bu sahnedeki Çetin Tekindorun oyunculuğu muhteşem.
@sokak sanati ve @denizz19 İkinizide başarılar diliyorum.
Sen istedin diye Yaprak dökümü seçtim. Aksiyon yaratma bana
Cevriye hanım efsanedir olm... Ferhundeden sonra en çok linçi hakeden karakterlerin başında geliyordu dizide; hele o laf koymaları yok mu; legend!Bu kadını o kadar çok kullanmak istedim ki korktum yapamadım.
Beter ol@Emre Ozansoy oy vermek zorunda değilsin. Gördüm harikani