eTV Hepsi Benim / Büyük Final | denizz19 - sokak sanati

Finalde finale yakışır bir sonla bitirişimizi yapıyorum. Kazansam da kaybetsem de bu sahneyi gerçekten içime sinerek seçiyorum ve sahne gerçekten Çetin Tekindor'un dev oyunculuğuyla da zirve noktasına ulaşmış. Finalde @sokak sanati başalar diliyorum hak eden kazansın. :D Bu sahneyi seçmeme ön ayak olan ve izlememi sağlayan @Bully teşekkürler. Umarım kazanırım.

@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @Billy Kane @xdragxx @soo @offensive @Jonsnow @kerem @Harunnn60 @dreamy
Bu diziyi hiç izlemedim. Ama bu sahnedeki Çetin Tekindorun oyunculuğu muhteşem.

@sokak sanati ve @denizz19 İkinizide başarılar diliyorum.

Sen istedin diye Yaprak dökümü seçtim. Aksiyon yaratma bana:A
1588252009423.png

• Harika
Reactions: sokak sanati
Final oylaması başlamıştır. Şampiyon olmasını istediğiniz sahneyi seçip özelden bana gönderebilirsiniz.

Son oy gönderme saati: 3 mayıs pazar saat 21:00

Puanlama sistemi:

* Jüri eş Başkanları - 5 Puan
* Jüri Üyeleri - 4 Puan
* Eski Yarışmacılar - 3 Puan
* Halk - 3 Puan

* Halk - Yarışmada oy kullanmamış forum üyeleri

Sahneler:

@denizz19 & İçerde - Celal'in Sonu

@sokak sanati & Yaprak Dökümü - Ferhunde Dayak Sahnesi

@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @xdragxx