Beter ol
Bu sahneyi kullanmak istediğini söylemiştin. Bana puan vermezsen Hepsi Benim mahkemesine veririm seni
Beter ol
Zor o biraz Kandırdım seniBu sahneyi kullanmak istediğini söylemiştin. Bana puan vermezsen Hepsi Benim mahkemesine veririm seni
Zor o biraz Kandırdım seni
İnanmıyorum yaa KÇ'ye karşi kötülediğin diziyle finalde mi yarişiyorsun Allah'ın sopasi yok ki Cezası varmiş meğer Bu da senin cezan heralde @sokak sanatiFinalde finale yakışır bir sonla bitirişimizi yapıyorum. Kazansam da kaybetsem de bu sahneyi gerçekten içime sinerek seçiyorum ve sahne gerçekten Çetin Tekindor'un dev oyunculuğuyla da zirve noktasına ulaşmış. Finalde @sokak sanati başalar diliyorum hak eden kazansın. Bu sahneyi seçmeme ön ayak olan ve izlememi sağlayan @Bully teşekkürler. Umarım kazanırım.
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @Billy Kane @xdragxx @soo @offensive @Jonsnow @kerem @Harunnn60 @dreamy
Ne alaka ben kitlesi çok olan diziyle yarışıyorum Geçen bölümde de İçerde ile geldimİnanmıyorum yaa KÇ'ye karşi kötülediğin diziyle finalde mi yarişiyorsun Allah'ın sopasi yok ki Cezası varmiş meğer Bu da senin cezan heralde @sokak sanati
@Bully neden ön ayak oluyorsun
Başına gelen her şeyi hak ediyorsunBana iyilik yapman zaten şüpheliydi. Tek suçum inanmak zaten bu hayatta
Hmm kalitesinden dolayı değil yani 😱 OK aldım cevabımı ve tüm kitleler aldı cevabınıNe alaka ben kitlesi çok olan diziyle yarışıyorum Geçen bölümde de İçerde ile geldim
İnanmıyorum yaa KÇ'ye karşi kötülediğin diziyle finalde mi yarişiyorsun Allah'ın sopasi yok ki Cezası varmiş meğer Bu da senin cezan heralde @sokak sanati
Boş yapma yarışmanın formatı bu istediğin diziyi seçebilirsin tam puan vereceğin var ama işine gelmiyor bana vermekHmm kalitesinden dolayı değil yani 😱 OK aldım cevabımı ve tüm kitleler aldı cevabını
ÇatlaAman halka oynuyor bu halkta saf ya inanıyor işte. Diziye neler dediğini unutmadık. Çıkaracağım bunların hepsini ortaya
Format buna uygun, yapacak bir şey yokİnanmıyorum yaa KÇ'ye karşi kötülediğin diziyle finalde mi yarişiyorsun Allah'ın sopasi yok ki Cezası varmiş meğer Bu da senin cezan heralde @sokak sanati
Kırgın Çiçekler olmasa izlerdim ki zaten O yüzden anti olmuştu miFormat buna uygun, yapacak bir şey yok
Deniz bana danıştı, ben de yardımcı oldum. Cevap vermese miydim Bu sahne de önerdiklerim arasındaydı
Kendisi beğeniyor artık İçerde'yi ayrıca @denizz19
Zamanında yediğin hurmalar olarak düşünBoş yapma yarışmanın formatı bu istediğin diziyi seçebilirsin tam puan vereceğin var ama işine gelmiyor bana vermek
İşine bak işine İçerde'nin bu sahnesine final puanı vermezsen art niyet ararımZamanında yediğin hurmalar olarak düşün
Saçma diziyi o önermedi diziyi ben seçtim o sahneyi önerdiÖnerebilirsin tabi de en sevdiğim diziyi en baş düşmana önermen @denizz19
Kaderin cilvesi..Önerebilirsin tabi de en sevdiğim diziyi en baş düşmana önermen @denizz19
Sen oy kullanmayacak mısınFinal oylaması başlamıştır. Şampiyon olmasını istediğiniz sahneyi seçip özelden bana gönderebilirsiniz.
Son oy gönderme saati: 3 mayıs pazar saat 21:00
Puanlama sistemi:
* Jüri eş Başkanları - 5 Puan
* Jüri Üyeleri - 4 Puan
* Eski Yarışmacılar - 3 Puan
* Halk - 3 Puan
* Halk - Yarışmada oy kullanmamış forum üyeleri
Sahneler:
@denizz19 & İçerde - Celal'in Sonu
@sokak sanati & Yaprak Dökümü - Ferhunde Dayak Sahnesi
YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @xdragxx