eTV Hepsi Benim / Büyük Final | denizz19 - sokak sanati

@Bully yine bana tuzak kurmuşsun.:(
Hoş değil bu söylediğin. @serhatt da sen de @denizz19 da bana danıştınız sahneler için, ben de sizlere cevap verdim. Serhat'a da İçerde'den sahne önerilerinde bulundum hatta, tercih etmedi. Sen de İçerde'den sahne önerin var mı diye sorsaydın öneriler yapardım ama sen İçerde tercih etmedin zaten.

Hoş değil bu söylediğin. @serhatt da sen de @denizz19 da bana danıştınız sahneler için, ben de sizlere cevap verdim. Serhat'a da İçerde'den sahne önerilerinde bulundum hatta, tercih etmedi. Sen de İçerde'den sahne önerin var mı diye sorsaydın öneriler yapardım ama sen İçerde tercih etmedin zaten.

Gerçekten tuzak kurduğunu mu söyledim sandın.😱 @Maskeli Fedai al şunun stresini. Oruç kafasına vurmuş:A

Bırak canım muhatap olma şununla :Z

• Güldürdün
Reactions: Bully
Finalde finale yakışır bir sonla bitirişimizi yapıyorum. Kazansam da kaybetsem de bu sahneyi gerçekten içime sinerek seçiyorum ve sahne gerçekten Çetin Tekindor'un dev oyunculuğuyla da zirve noktasına ulaşmış. Finalde @sokak sanati başalar diliyorum hak eden kazansın. :D Bu sahneyi seçmeme ön ayak olan ve izlememi sağlayan @Bully teşekkürler. Umarım kazanırım.

@Bully @sokak sanati @xemrexxx @xBUGRAx @yigit_00 @Silinmiş Üye @phoebebuffay @Çiğdem @batuhankaralar @serhatt @Sherlock @Emre Ozansoy @vadikızı @The_Erinch @Felon @Maskeli Fedai @mesmeso61 @Ahmed @MasacRE @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy @Turkuazz @Billy Kane @xdragxx @soo @offensive @Jonsnow @kerem @Harunnn60 @dreamy
İşte sahne işte oyunculuk :Z

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961