@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
@S.G.A.T. konun 12 sonrası olmus
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
@S.G.A.T. konun 12 sonrası olmus
Kız dilini keserim senin .ss
Yine mi döndün ona.İçerde'ye verdiğin puanı görmüştüm ve suratım 😱 gelmişti...
https://twitter.com/x/status/1251830840360919043
senin diğer kız niye bu kadar kötü? @sokak sanati sahneyi felç etmiş resmen
Ama sahneyi izlerken bunu öğrenemiyoruz maalesef. Bilsem tam puan verirdim ama bilmediğim için maalesefSinir krizi geçiriyor işte. Zeynep'ten bahsediyorsun dimi. Sinir krizi geçiriyor. Çünkü Ozan'ı o öldürdü. Be yapacağını şaşırıyor
Ama sahneyi izlerken bunu öğrenemiyoruz maalesef. Bilsem tam puan verirdim ama bilmediğim için maalesef
@xemrexxx gibi oylayabilirim. 1 sahneyi yüceltilip diğerlerine 1'i basarımİnşallah gerçekten kafayı yiyorsundur
@xemrexxx gibi oylayabilirim. 1 sahneyi yüceltilip diğerlerine 1'i basarım
Seçemiyorum sahneleri zaten. Hepsinde bağırarak ağlıyorlar. Bir adam akıllı Burhan Altıntop sahneleri vardı. Onu da elediniz .ssAdaletsiz oylama olur. 1 puan hakeden sahne yok gibi bi şey.
senaryo stokluyorumSon oy gönderme saati yarın 18:00 Oylarınızı atın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bu gece bunuda halledicemSon oy gönderme saati yarın 18:00 Oylarınızı atın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
ben nasıl haledicem @ÇiğdemBu gece bunuda halledicem
Yarışmacı oldumdan artık isim veremiyorum malesefKimi eliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?