@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
@S.G.A.T. konun 12 sonrası olmus
@Maskeli Fedai ile biz arkadaşız böyle iftiralarla bize bulaşmayın.
@S.G.A.T. konun 12 sonrası olmus
Kız dilini keserim senin .ss
Yine mi döndün ona.İçerde'ye verdiğin puanı görmüştüm ve suratım 😱 gelmişti...
senin diğer kız niye bu kadar kötü? @sokak sanati sahneyi felç etmiş resmen![]()
Ama sahneyi izlerken bunu öğrenemiyoruz maalesef. Bilsem tam puan verirdim ama bilmediğim için maalesefSinir krizi geçiriyor işte. Zeynep'ten bahsediyorsun dimi. Sinir krizi geçiriyor. Çünkü Ozan'ı o öldürdü. Be yapacağını şaşırıyor![]()
Ama sahneyi izlerken bunu öğrenemiyoruz maalesef. Bilsem tam puan verirdim ama bilmediğim için maalesef![]()
@xemrexxx gibi oylayabilirim. 1 sahneyi yüceltilip diğerlerine 1'i basarımİnşallah gerçekten kafayı yiyorsundur![]()
@xemrexxx gibi oylayabilirim. 1 sahneyi yüceltilip diğerlerine 1'i basarım
Seçemiyorum sahneleri zaten. Hepsinde bağırarak ağlıyorlar. Bir adam akıllı Burhan Altıntop sahneleri vardı. Onu da elediniz .ssAdaletsiz oylama olur. 1 puan hakeden sahne yok gibi bi şey.![]()
senaryo stokluyorumSon oy gönderme saati yarın 18:00 Oylarınızı atın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Bu gece bunuda halledicemSon oy gönderme saati yarın 18:00 Oylarınızı atın arkadaşlar
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
ben nasıl haledicem @ÇiğdemBu gece bunuda halledicem![]()
Yarışmacı oldumdan artık isim veremiyorum malesefKimi eliyoruz![]()
![]()