Muhtemelen 2.olurdun, suspusun 4.olduğunu görünce oy vermediğim için pişman oldum zaten. Neyse sağlık olsunAh keşke final puanı alırdım.
Muhtemelen 2.olurdun, suspusun 4.olduğunu görünce oy vermediğim için pişman oldum zaten. Neyse sağlık olsunAh keşke final puanı alırdım.
Geber bunak bu akşam PT'de tüm parlaklarına 1 vermezsem .ss@Çiğdem in oyları!
8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmediEmirsiz bu diziden sahne seçilmez
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor
@Çiğdem in oyları!
8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmediEmirsiz bu diziden sahne seçilmez
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor
Orda çakır vardı amaYaa kıyamam sana. Keşke inanmasaydın. Berbat Polat Alemdar'a katlanacağima nasıl inandın.
Umut'u çok iyi tanıyorumNe dedim, sonuçlar dedim, şüphe dedim, trollenmek dedim, alın size sonuç.@Maskeli Fedai @eskici
Basit soruları zaten bilir, anketi de googledan yapmıştır nasılsa süre yok
Bu Umut harbiden işsizUmut'u çok iyi tanıyorumNe dedim, sonuçlar dedim, şüphe dedim, trollenmek dedim, alın size sonuç.@Maskeli Fedai @eskici
Basit soruları zaten bilir, anketi de googledan yapmıştır nasılsa süre yok
Zorla öperim o zaman gönlünü alırım senin.Bu akşam Melih Bey takımı Ziyagilleri nasıl hayal kırıklığına ugrattiysa beni de öyle uğrattı. Bundan sonra geçit yok.@sokak sanati
Thanks beybiOylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
2. haftadan Çakır'ın ölüm sahnesini koyamam, 1-2 hafta yerimi sağlamlaştırıp efsane sahneleri paylaşmayı düşünüyorumOylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
Oylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
@sokak sanati Polat'tan nefret ettiği kadar çok az şeyden nefret eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?