Merhaba birsen hanımZümrüdüanka çok yakında FOX'ta kaldığı yerden devam edecek.![]()
Merhaba birsen hanımZümrüdüanka çok yakında FOX'ta kaldığı yerden devam edecek.![]()
Geçen haftaki de mi.Komik değildi o sahne.![]()
Ben tahmin etmiştim![]()
İzlemedi tabii kiTrollendiniz
![]()
Hayır izlemedim. Sana güzel bir şaka yaptım ve saflığın beni yanıltmadı.@Maskeli Fedai @Bully @eskici
İzlemedi tabii kiTrollendiniz
![]()
Ben vadiyi izlemeye zaman yaratıyordum bu hafta içineİzlemedi tabi![]()
Aa böyle düşünüyorsan süperDeğişiklik olsun![]()
![]()
Yanı baska şarkısıyla
![]()
@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sanaİnternette yazıyor hepsi. Oradan bakıp cevapladım. Saf @Çiğdem 'de yedi.
Birde ben sana inanıyorum diyordu. Kıyamam yaa![]()
Senin terazin şaşmış bacım. Hazal'a da kötü oyubcu diyorsan ben daha bir şey demiyorum.![]()
Sen ne saçmalıyorsun sersem tavuk.ssBeren Saat, Kenan Doğulu'nun popülerliğini kullanıp tanındı şimdi ikisi de silindi piyasadan anca çorap yıkar artık![]()
Diziye göre versem aşk-ı memnuya 3 puan vermezdimKeşke diziye değil de sahneye verseydin sende.![]()
1 | sokak sanati | 58 |
2 | Denizz19 | 52 |
3 | Yiğitt | 48 |
5 | phobebuffay | 47 |
8 | Serhatt | 40 |
4 | Silinmiş Üye | 38 |
6 | batuhankaralar | 31 |
7 | xBUGRAxx | 30 |
Sen bana 3'ten yüksek verir misin be herhangi bir yarışmada.O fena değildi, 4 veya 5 vermiştim galiba.![]()
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy2. Puan durumu
1 sokak sanati 58 2 Denizz19 52 3 Yiğitt 48 5 phobebuffay 47 8 Serhatt 40 4 Silinmiş Üye 38 6 batuhankaralar 31 7 xBUGRAxx 30
Ayıp ettinİnternette yazıyor hepsi. Oradan bakıp cevapladım. Saf @Çiğdem 'de yedi.
Birde ben sana inanıyorum diyordu. Kıyamam yaa![]()
Bu varoş karıları mı savunmaya başladın sen erkeklerle ilgilenSen ne saçmalıyorsun sersem tavuk.ss
@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sana
@Bully konusundada böyle bir kandırman olmustu siz hatırlarsınız![]()
Üzülmeyecektin işte@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sana
@Bully konusundada böyle bir kandırman olmustu siz hatırlarsınız![]()