Merhaba birsen hanımZümrüdüanka çok yakında FOX'ta kaldığı yerden devam edecek.
Merhaba birsen hanımZümrüdüanka çok yakında FOX'ta kaldığı yerden devam edecek.
Geçen haftaki de mi.Komik değildi o sahne.
Ben tahmin etmiştim
İzlemedi tabii ki Trollendiniz
Hayır izlemedim. Sana güzel bir şaka yaptım ve saflığın beni yanıltmadı. @Maskeli Fedai @Bully @eskici
İzlemedi tabii ki Trollendiniz
Ben vadiyi izlemeye zaman yaratıyordum bu hafta içine @eskici @S.G.A.T.İzlemedi tabi
Aa böyle düşünüyorsan süper Değişiklik iyidirDeğişiklik olsun Yanı baska şarkısıyla
@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sanaİnternette yazıyor hepsi. Oradan bakıp cevapladım. Saf @Çiğdem 'de yedi.
Birde ben sana inanıyorum diyordu. Kıyamam yaa
Senin terazin şaşmış bacım. Hazal'a da kötü oyubcu diyorsan ben daha bir şey demiyorum.
Sen ne saçmalıyorsun sersem tavuk.ssBeren Saat, Kenan Doğulu'nun popülerliğini kullanıp tanındı şimdi ikisi de silindi piyasadan anca çorap yıkar artık
Diziye göre versem aşk-ı memnuya 3 puan vermezdim Rakipler güçlü, sahnende oyunculuklar gayet iyiydi ama onun dısında çok etkilenmedim Mesela kara sevdayı izlememiş olsaydım yine o sahneye tam puan verirdim, emin olabilirsin.Keşke diziye değil de sahneye verseydin sende.
1 | sokak sanati | 58 |
2 | Denizz19 | 52 |
3 | Yiğitt | 48 |
5 | phobebuffay | 47 |
8 | Serhatt | 40 |
4 | Silinmiş Üye | 38 |
6 | batuhankaralar | 31 |
7 | xBUGRAxx | 30 |
Sen bana 3'ten yüksek verir misin be herhangi bir yarışmada.O fena değildi, 4 veya 5 vermiştim galiba.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy2. Puan durumu
1 sokak sanati 58 2 Denizz19 52 3 Yiğitt 48 5 phobebuffay 47 8 Serhatt 40 4 Silinmiş Üye 38 6 batuhankaralar 31 7 xBUGRAxx 30
Ayıp ettinİnternette yazıyor hepsi. Oradan bakıp cevapladım. Saf @Çiğdem 'de yedi.
Birde ben sana inanıyorum diyordu. Kıyamam yaa
Bu varoş karıları mı savunmaya başladın sen erkeklerle ilgilenSen ne saçmalıyorsun sersem tavuk.ss
@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sana
@Bully konusundada böyle bir kandırman olmustu siz hatırlarsınız
Üzülmeyecektin işte@Bully @Maskeli Fedai @eskici seni üzerken gerçekten üzülmüştüm sana
@Bully konusundada böyle bir kandırman olmustu siz hatırlarsınız