eTV Hepsi Benim 2. Hafta Sonuçları

@Çiğdem in oyları!

8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok :bhr:
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu :A
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmedi :A Emirsiz bu diziden sahne seçilmez :A
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin :A
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor :A
Geber bunak bu akşam PT'de tüm parlaklarına 1 vermezsem .ss

• İlginç
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem in oyları!

8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok :bhr:
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu :A
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmedi :A Emirsiz bu diziden sahne seçilmez :A
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin :A
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor :A

Teşekkür @Çiğdem 'im. Forumun kraliçesi sağol.:love1:

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Çiğdem and Bully
Oylar benden!

batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10

Yigitt 9
sokak sanati 9

Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8

Silinmiş Üye 5

*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.

*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.

Zorla öperim o zaman gönlünü alırım senin. :Z Bu akşam Melih Bey takımı Ziyagilleri nasıl hayal kırıklığına ugrattiysa beni de öyle uğrattı. Bundan sonra geçit yok. :A @sokak sanati

Avrupa Yakası uploaded by Dilara Ş. on We Heart It

Oylar benden!

batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10

Yigitt 9
sokak sanati 9

Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8

Silinmiş Üye 5

*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.

*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
Thanks beybi :bhr:

• Harika
Reactions: S.G.A.T.
Oylar benden!

batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10

Yigitt 9
sokak sanati 9

Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8

Silinmiş Üye 5

2. haftadan Çakır'ın ölüm sahnesini koyamam, 1-2 hafta yerimi sağlamlaştırıp efsane sahneleri paylaşmayı düşünüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Oylar benden!

batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10

Yigitt 9
sokak sanati 9

Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8

Silinmiş Üye 5

Sınırsız tam puan hakkın varken olmadı :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961