Muhtemelen 2.olurdun, suspusun 4.olduğunu görünce oy vermediğim için pişman oldum zaten. Neyse sağlık olsunAh keşke final puanı alırdım.![]()
Muhtemelen 2.olurdun, suspusun 4.olduğunu görünce oy vermediğim için pişman oldum zaten. Neyse sağlık olsunAh keşke final puanı alırdım.![]()
Geber bunak bu akşam PT'de tüm parlaklarına 1 vermezsem .ss@Çiğdem in oyları!
8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmediEmirsiz bu diziden sahne seçilmez
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor![]()
@Çiğdem in oyları!
8 Batuhan - Vadi Söze gerek yok
7 Buğra - Avrupa Yakası
6 sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım
5 Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu
4 Serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Aşağıların seçimlerinden dolayı kötü almaktan kurtuldu
3 Denizz19 Kara Sevda sokak sanati özelden bu kızın sahnesini ilk hafta sormuştu. Emirsiz gelme demiştim sonra o diziden seçmediEmirsiz bu diziden sahne seçilmez
2 Silinmiş Üye Bizim Hikaye Bu diziyi bence seçmeyin
1 phoebebuffay Yaprak Dökümü Bu Şarkı Benim Dizi Haftası devam ediyor![]()
Orda çakır vardı amaYaa kıyamam sana. Keşke inanmasaydın. Berbat Polat Alemdar'a katlanacağima nasıl inandın.![]()
Umut'u çok iyi tanıyorumNe dedim, sonuçlar dedim, şüphe dedim, trollenmek dedim, alın size sonuç.
@Maskeli Fedai @eskici
Basit soruları zaten bilir, anketi de googledan yapmıştır nasılsa süre yok![]()
Bu Umut harbiden işsizUmut'u çok iyi tanıyorumNe dedim, sonuçlar dedim, şüphe dedim, trollenmek dedim, alın size sonuç.
@Maskeli Fedai @eskici
Basit soruları zaten bilir, anketi de googledan yapmıştır nasılsa süre yok![]()
Zorla öperim o zaman gönlünü alırım senin.Bu akşam Melih Bey takımı Ziyagilleri nasıl hayal kırıklığına ugrattiysa beni de öyle uğrattı. Bundan sonra geçit yok.
@sokak sanati
Thanks beybiOylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
2. haftadan Çakır'ın ölüm sahnesini koyamam, 1-2 hafta yerimi sağlamlaştırıp efsane sahneleri paylaşmayı düşünüyorumOylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
*Kurtlar Vadisinin daha ihtişamlı sahneleri var. Bu sahne ve özellikle seçilen kısım diziye göre zayıf kalmış.
*Bizim Hikayesi dizisindeki sahneyi çözemedim pek. Gerçekçi dursun diye galiba tüm duyguları bir sahnede yansıtmaya çalışmışlar. Olmamış pek.
Oylar benden!
batuhankaralar 10
Phoebebuffay 10
Yigitt 9
sokak sanati 9
Denizz19 8
serhatt 8
xBUGRAxx 8
Silinmiş Üye 5
@sokak sanati Polat'tan nefret ettiği kadar çok az şeyden nefret eder