eTV Hepsi Benim 2. Hafta. Oylama Başladı!

Oylamamız başladı. 8 yarışmacımız sahnelerini paylaştı. Jüri üyeleri en beğendikleri sahneden başlayıp 8'den 1'e kadar, yarışmacılar 7'den 1'e kadar, baş jürilerimiz ise tüm sahnelere 10 ve 1 arası puanla oylayacaklar. Bol Şans!

Son oy gönderme saati 19 nisan pazar 18:00

xBUGRAx Aslı ve Burhan "Hatırla Sevgili" Setine Sızdılar - Avrupa Yakası 15.37 - 17.37
Denizz19 Kara Sevda - Hadi Uyan Ozan 2:20 - 5:20
Yiğitt Behlül, Bihter'in Mezarının Başında- Aşk-ı Memnu - 3.45 - 6.50
sokak sanati Aşk-ı Memnu - Anne Buna Nasıl Dayanacağım - 3.40 - 5.30
Silinmiş Üye Çocukları götürüyorlar! - Bizim Hikaye 5.45-9.30
phoebebuffay Ali Rıza Ölüm Sahnesi - Yaprak Dökümü
batuhankaralar Çakır, kumarhanesini basan Tombalacı'dan intikamını alıyor - Kurtlar Vadisi 3:20-6:20
serhatt Aşkı Memnu - Bihter Behlül Sevisme Sahnesi 2:25 - 4:38

@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy

Son düzenleme:
@denizz19 hiç izlemediği belli oluyor diziyi
Emir sahnesi koymamısta kurbağa gözlü kızı tek dayamıs
@sokak sanati

Reactions: S.G.A.T.
Bu adamla ilgili yorumlar bende katılıyorum neydi ve Pusuda ne ettiler
Sadece o mu? Pusu izlensin diye Kurtlar Konseyini küçük bir mafya toplumu gibi gösterdiler. Var ettikleri tüm muhteşem karakterleri ezdiler, geçtiler. Orta Asya'nın en büyük silah kaçakçılarından olan Laz Ziya Pusu'da nakliyeci olarak tanıtıldı. Deve Tuncay milyonlar kazanan konsey üyesiydi. Pusu'da hastane müdürü yaptılar. Pusu'nun senaryosunda büyük çatlaklar vardı. Şaşmaz kardeşler, kendi dizilerine ihanet ettiler.

Reactions: Çiğdem
Ben o aileleri davut beylerde dahil hiçbirini sevemedim sadece Bulut kurtarıyordu oda ihtiyarlardan çıktı

Pusu İskender sayesinde coştu zaten ondan sonra 10.yıla kadar bence o sezonların tadı olmadı pusata falan sarılmıslardı zaten Raciler gidincede son sezonları söylemeye gerek yok

Reactions: S.G.A.T.
Evet benim de aklımda bir tek İskender kaldı zaten hemen de filmini yaptılar karakterin.
Kendileri bile dediklerine inanamıyorlardı zaten. Ersoy, İskender, Muro ve 1-2 daha karakter dışında hiç bir karakteri oturtamadılar.

Reactions: Çiğdem