O ne demek anlamadım bir şey zatenSem @MayısKralı 'ndanda beter çıktın. Hangi sanmayı eliyorsun ne yaa. Elnedigi sahneyle defolup gitsin işte @Yiğitt @Bully
O ne demek anlamadım bir şey zatenSem @MayısKralı 'ndanda beter çıktın. Hangi sanmayı eliyorsun ne yaa. Elnedigi sahneyle defolup gitsin işte @Yiğitt @Bully
Kızarsın diye neyse elenen sen olmamıssınBenle niye ilgisi olsun zaten
Elenen yarışmacı bir sahneyi de kendisiyle birlikte eliyor. Seç bir sahne eleyelimNasıl yanı
Olur mu ya o kadar format geliştirdim Elesin bir tane sahne. Muhtemelen zayıf bir sahne seçecek zaten. Çiğdemi biliyoruz. Söyle @Çiğdem
Bu seçilenlerdenmi ama daha seçemiceklerki amacı neElenen yarışmacı bir sahneyi de kendisiyle birlikte eliyor. Seç bir sahne eleyelim
sihirli annem pakize korkuturduKızarsın diye neyse elenen sen olmamıssın
Bende anlamadım olayı @S.G.A.T.Sahne derken. Zaten kullanılan sahneyi bir daha kullanamayacağız dizi mi demek istedin
@Çiğdem 10 dizi arasından birinden sahne seçecek o sahneyi de eleyeceğizSahne derken. Zaten kullanılan sahneyi bir daha kullanamayacağız dizi mi demek istedin
Hayır seçilmemiş taze bir sahneBu seçilenlerdenmi ama daha seçemiceklerki amacı ne
Ona anlatmadın mı durumunu
ben senaryoda gönderme listemi hazırlıyımHayır seçilmemiş taze bir sahne
Bencede gereksiz olur.ya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.