O ne demek anlamadım bir şey zatenSem @MayısKralı 'ndanda beter çıktın. Hangi sanmayı eliyorsun ne yaa. Elnedigi sahneyle defolup gitsin işte@Yiğitt @Bully
O ne demek anlamadım bir şey zatenSem @MayısKralı 'ndanda beter çıktın. Hangi sanmayı eliyorsun ne yaa. Elnedigi sahneyle defolup gitsin işte@Yiğitt @Bully
Kızarsın diye neyse elenen sen olmamıssınBenle niye ilgisi olsun zaten![]()
Elenen yarışmacı bir sahneyi de kendisiyle birlikte eliyor.Nasıl yanı![]()
Olur mu ya o kadar format geliştirdimElesin bir tane sahne. Muhtemelen zayıf bir sahne seçecek zaten. Çiğdemi biliyoruz.
Söyle @Çiğdem
![]()
Bu seçilenlerdenmi ama daha seçemiceklerki amacı neElenen yarışmacı bir sahneyi de kendisiyle birlikte eliyor.Seç bir sahne eleyelim
![]()
sihirli annem pakize korkuturduKızarsın diye neyse elenen sen olmamıssın![]()
![]()
![]()
Bende anlamadım olayıSahne derken. Zaten kullanılan sahneyi bir daha kullanamayacağız dizi mi demek istedin![]()
@Çiğdem 10 dizi arasından birinden sahne seçecek o sahneyi de eleyeceğizSahne derken. Zaten kullanılan sahneyi bir daha kullanamayacağız dizi mi demek istedin![]()
Hayır seçilmemiş taze bir sahneBu seçilenlerdenmi ama daha seçemiceklerki amacı ne![]()
Ona anlatmadın mı durumunu
ben senaryoda gönderme listemi hazırlıyımHayır seçilmemiş taze bir sahne![]()
Bencede gereksiz olur.ya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.![]()