Damien Duff
Süper Favori Üye
sihirli annem 240 bölüm sürdüya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.![]()
sihirli annem 240 bölüm sürdüya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.![]()
ben jüri değildim atsam da elenirdiNiye oy atmadın? Elendi kız@Çiğdem
hele şükür. Razıysanız yapalım. Hayır zorlanacağız diyorsanız kalsın.Ay dur şuan olay ilginçleşti.
Çiğdem kullanılmayan bir sahne seçip kullanılmasına engel ölüyormuşsun. Elenenin böyle bir hakkı oluyormuş![]()
@sokak sanati Ne seçim sen seçhele şükür. Razıysanız yapalım. Hayır zorlanacağız diyorsanız kalsın.@Çiğdem
benim en sevdiğim sahne belliJüri olur musun?
İyi de pompy'm secmezler ki onu.sihirli annem 240 bölüm sürdü
@sokak sanati seçerİyi de pompy'm secmezler ki onu.Çiğdem de elendi. Süs gibi kalacak Sihirli Annem orada.
![]()
Ben emekli oldum@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.![]()
@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.![]()
Töbe töbe.@S.G.A.T. Bence olayı daha da ilginç hala sokalım. Yarın oylama başlayınca Çiğdem seçilen sahnelerden birini işaretlesin o iptal olsun.![]()
Töbe töbe.O nasıl bir yılanlık
![]()
değiştir diceğim kişi değiştirsin@S.G.A.T. Bence olayı daha da ilginç hala sokalım. Yarın oylama başlayınca Çiğdem seçilen sahnelerden birini işaretlesin o iptal olsun.![]()
Töbe töbe.O nasıl bir yılanlık
![]()
değiştir diceğim kişi değiştirsin![]()
Şimdi aşkı memnu yada yapram dökümünden bir sahne elensin derim o dizileri tuutuyorsunuz siz ama yarın karar verim @S.G.A.T.
@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.![]()
Düzenledim.Sıralamasız olarak koymak mi güzel![]()