Damien Duff
Favori Üye
sihirli annem 240 bölüm sürdüya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.
sihirli annem 240 bölüm sürdüya da boş verin ya yapmayalım. Sahne bulamayacağız sonra.
ben jüri değildim atsam da elenirdiNiye oy atmadın? Elendi kız @Çiğdem
hele şükür. Razıysanız yapalım. Hayır zorlanacağız diyorsanız kalsın. @ÇiğdemAy dur şuan olay ilginçleşti.
Çiğdem kullanılmayan bir sahne seçip kullanılmasına engel ölüyormuşsun. Elenenin böyle bir hakkı oluyormuş
@sokak sanati Ne seçim sen seçhele şükür. Razıysanız yapalım. Hayır zorlanacağız diyorsanız kalsın. @Çiğdem
benim en sevdiğim sahne belliJüri olur musun?
İyi de pompy'm secmezler ki onu. Çiğdem de elendi. Süs gibi kalacak Sihirli Annem orada.sihirli annem 240 bölüm sürdü
@sokak sanati seçerİyi de pompy'm secmezler ki onu. Çiğdem de elendi. Süs gibi kalacak Sihirli Annem orada.
@sokak sanati Ne seçim sen seç
Ben emekli oldum@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.
@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.
Töbe töbe. O nasıl bir yılanlık@S.G.A.T. Bence olayı daha da ilginç hala sokalım. Yarın oylama başlayınca Çiğdem seçilen sahnelerden birini işaretlesin o iptal olsun.
Töbe töbe. O nasıl bir yılanlık
değiştir diceğim kişi değiştirsin@S.G.A.T. Bence olayı daha da ilginç hala sokalım. Yarın oylama başlayınca Çiğdem seçilen sahnelerden birini işaretlesin o iptal olsun.
Töbe töbe. O nasıl bir yılanlık
değiştir diceğim kişi değiştirsin
Şimdi aşkı memnu yada yapram dökümünden bir sahne elensin derim o dizileri tuutuyorsunuz siz ama yarın karar verim @S.G.A.T.Valla elenene böyle bir hak verilsin. Şahane bir fikir verdim yine. @S.G.A.T. @Silinmiş Üye
@kerem @sokak sanati @MayısKralı @Çiğdem görüyor musunuz adam ilk mesaja nasıl puan durumu yapmış. Çıtayı baya yukarı koymuş, helal olsun.
Düzenledim.Sıralamasız olarak koymak mi güzel