eTV Hepsi Benim 1. Hafta Sonuçları

Hangi dizi listeye eklensin?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
@Çiğdem elenmişsin. Çok kısa sürdü maceran. 3 gün sürdü.:( Nasıl olsa Çiğdem kızmaz deyip 2-3 puan düşük verenler yüzünden elendin. Yoksa o iki usta ile kenenin başka açıklaması yok.:(

@phoebebuffay @denizz19 atışmaya devam edeceksiniz galiba. Zevkliydi kavganız. Devam:A @alperuz

@Yiğitt @batuhankaralar @Silinmiş Üye Tebrikler. Benim hakkımdı o 1.lik..
Zaten juriydim @S.G.A.T. yarışmacı eksiği olunca destek oldum ve eğlendim oda güzel iş çıkardı juri olarak desteklerim yine sürücek başarılar @serhatt @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @Silinmiş Üye :Z :Z :Z @Bully

Forumda husumetimin olduğu iki kişi bilerek 1 verdiler.Biri yarışmacı diğeri jüri, onların kişisel sorunlarını buraya yansıtmaları ne kadar aciz olduklarını gösteriyor. Üzgünüm elenmedim, elenseydim de üzülmezdim, basit bir yarışmayı sizler gibi hırs haline getirecek halim yok!

• Güldürdün
Reactions: batuhankaralar
Sanırım forum tarihinde bir yarışmada ilk defa haftanın birincisi oldum :A Politikadan uzak bir yarışmada rakipsiz olduğumu da böylece göstermiş oldum :D

@Yiğitt ve @Silinmiş Üye ikinize de tebrikler, sonuç olarak Ay Yapım olarak listenin üstüne ambargomuzu koyduk :F

@Çiğdem sana da geçmiş olsun o sahneyi seçmemeliydin :A