@Çiğdem elenmişsin. Çok kısa sürdü maceran. 3 gün sürdü. Nasıl olsa Çiğdem kızmaz deyip 2-3 puan düşük verenler yüzünden elendin. Yoksa o iki usta ile kenenin başka açıklaması yok.
@phoebebuffay @denizz19 atışmaya devam edeceksiniz galiba. Zevkliydi kavganız. Devam @alperuz
@Yiğitt @batuhankaralar @Silinmiş Üye Tebrikler. Benim hakkımdı o 1.lik..
Zaten juriydim @S.G.A.T. yarışmacı eksiği olunca destek oldum ve eğlendim oda güzel iş çıkardı juri olarak desteklerim yine sürücek başarılar @serhatt @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @Silinmiş Üye @BullyOylama sonuçları ve puan tablosu konuya eklenmiştir. İyi günler dilerim.
@Bully @MasacRE- @mrt-06 @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @DarkLegenD @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @xemrexxx @S.G.A.T.
Normal devam edeyim burdada@Çiğdem Jüri başkanlığı kabul di mi?
Say say bitmez Profesörüm bensenin özelliğin ne de bize baş jüri oldun bakımm @S.G.A.T.
Say say bitmez Profesörüm ben
Teşekkür ederim. Gelecek hafta halletmeye çalışırım.@S.G.A.T. Emeğine sağlık. Keşke ilk sayfa da ki sonuçları sıralı koysandın. Onun dışında kusursuzdu