Helena Paparizou - My Number One | Klip

En azından Survivor Türk-Yunan'a dahil etmemiş gel eğlendir bizi diye, bu da bir şey

O Ses yine Survivor'dan çok daha iyiydi
Helena'yı Survivor birleşme partisine şuana kadar getirmemesine şaşırdım

Yahu benim anlamadığım şey şu. Bu O Ses formatını Acun yabancılardan almadı mı? Yabancılardan aldığı formayı yabancılara nasıl satıyor bu adam
Acun daha fazla parlatabiliyor diye galiba
prodüksiyon işini sağlıyor.
Yahu bizim Türkler yabancı dizileri uyarlayıp başka ülkelere satmıyor mu? Aynı hesap

Ya bırak Tolsto şimdi çoğu troll mesaj
Olmaaaz imkanı yok Fenerbahçe teşbihte hata olmaz soytarı takımı olur böyle bir şey olursa
Exxen'de maç yayınlansın, Survivor ödülleri falan da biz olalım olmadı
Enes Batur'un Fenerbahçe 11'ine girmesi challange da çekeriz. Böyle bir şeyi Fenerbahçe gibi bir takım kabul etmez

------

Amaaan ne hali varsa görsün Acun

Yıllarca halkı Survivor nedeni ile stresten uzaklaştırıp stres attırıyor

Reactions: xdragxx
Eskide kaldı o işler, survivor’a en son hangi ünlüyü getirmiş ki dünyaca ünlü Ya da Avrupa’da ünlü neyse
Kimi getirmiş sahi?

Şu an dejavu oldum

Reactions: Dosi
En son yine geldi dünyaca ünlü biri

Hem önceki senelerde dünya starımız Aleyna yeterli
Neyse konu Acun konusuna döndü Helena Ve bu şarkıda kalmak en iyisi Acun bari bizi kontrol etmesin 😡

Eh dünya yıldızı Aleyna olanın medya yıldızı da Acun olurmuş

Açıldı tabiki. Hatta dünyaya açıldığı ve ünlü bir şirketle anlaştığı ve bu şarkıyı da Dua Lipa'nın yazdığı ile alakalı da
Aleyna’nın da dahil olduğu bir konu açacaktım bir ara, iyi oldu hatırlattığın bir ara açarım

Sen nasıl Aleynacı oldun onu da anlamadım sonuçta cıbıldıklığı seven birisi
Benim sevmiyor olma nedenimi ise dememe gerek yok herhalde belki 20-30 sene sonra fikrim değişir

Ben sese odaklanan biriyim. Tarzını ve yaşantısını önemsemem

Reactions: Tolstoyevski
Bu sözünü çürüteceğim bir örnekle gelecektim şimdi ama geç oldu o yüzden en iyisi boşvereyim dedim, yoksa kesinlikle gelirdim iyi bilirsin
Nasıl çürüteceksin? Aleyna'nın sesini beğeniyorum. Şımarık tavırları veya egolu oluşu önemsiz
şuan mevzu Aleyna

Nasıl çürüteceksin? Aleyna'nın sesini beğeniyorum. Şımarık tavırları veya egolu oluşu önemsiz
şuan mevzu Aleyna
Uykucu kediye uyku çöktü herhalde
Yoksa köşeye sıkıştığımı ve tam tersini kastettiğimi, yani örneklerle gelemeyeceğimi en iyi sen biliyorsun o yüzden “kesinlikle gelirdim” demiştim aslında tersini kastederek

Dilime nedense oppa oppa kelimeleri takılıyor Helena ve bu şarkısı söz konusu olunca neden bilmiyorum

O bahsettiğim bu şarkıdan daha fazla sevdiğim şarkılardan birisi olur 'kendileri'
ilk dinlediğim şarkısı olabilir Dinata Dinata (en sevdiğim bu galiba) ile

O bahsettiğim bu şarkıdan daha fazla sevdiğim şarkılardan birisi olur 'kendileri'
ilk dinlediğim şarkısı olabilir Dinata Dinata (en sevdiğim bu galiba) ile
Bu iki şarkı benim için paket halinde adeta ve o halde geceyi o şarkıyı dinleyerek kapatayım