Yok ya orjinalinde kaç sezon oynadı kadınZeynep kesin gidiyor mu😱 Başka bir oyuncu gelsin yaa. Bu kızın badana suratına katlanamıyorum.
Tahmin ettiğim gibi Ateş konuşmada gol atıyor İpekte onu teselli ediyor.
Yok ya orjinalinde kaç sezon oynadı kadınZeynep kesin gidiyor mu😱 Başka bir oyuncu gelsin yaa. Bu kızın badana suratına katlanamıyorum.
Tahmin ettiğim gibi Ateş konuşmada gol atıyor İpekte onu teselli ediyor.
Olsun bu sahneyi görmek bile güzel.Neye seviniyon geri gelecek yineVahap'ın suyu ısınıyor artık ona sevin
herşey bi hafta içinmiydi
Bence yayına 1-2 gün kala yine çekecekler.herşey bi hafta içinmiydi
Dram, heycan, etrika, müzikler 10+ reyting bekliyorum bu hafta14. BÖLÜM FRAGMANI - 2:
https://twitter.com/x/status/1246180723645612035
Keşke bu hafta yayınlansaydı şimdi kandilden kötü etkilenebilir.
@Bully @Yiğitt @Dosi @Forumdash
Bu Şarkı Benim sonuçlarıyla çakışmasa bari.Dram, heycan, etrika, müzikler 10+ reyting bekliyorum bu haftaCamii'ye mi giden var beKimse de oturup Nihat Hoca yada trt izlemez
Bugun babil yoktu zamanda geçmedi. Bırak versinler çaktirmaBu Şarkı Benim sonuçlarıyla çakışmasa bari.Ben bu hafta yine yayınlamazlar diyordum.
Aksine Zeynep sümsüğünün yokluğuyla bölüm daha güzeldi.14. BÖLÜM (SEZON FİNALİ)
Mükemmel bir bölümdü, sezonun en iyi bölümü olabilir. Keşke bölümde Zeynep de olsaydı, o zaman tam olacaktı. Son sahnede falan görünseydi bari.
Bölümün hikayesindeki olay da duygusaldı, kadın keşke yaşasaydı.
Vahap'tan kurtulduk sonunda, İpek'in hamlesi her şeyi çözdü. Orhan, Ateş ve İpek dostluğu...
Yeni sezonu da merakla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?