HBO Max'in Açılış Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
1587543098251.png

Warner Media'dan yepyeni bir soluk geliyor: HBO Max!

Netflix, Amazon Prime Video, Apple TV ve Disney+ gibi platformların yanı sıra HBO Max isimli Warner Media'nın kuracağı yepyeni bir platform geliyor. Platformda Barry, Europhia, Entourage, Game Of Thrones, Westworld gibi dünyaca ünlü HBO yapımları yer alırken, Rick And Morty, Friends, Doctor Who, The Big Bang Theory gibi diziler de yerini alacak. Aynı zamanda başta Warner Bros yapımı olan birçok dizi ve film Warner Media'nın yeni platformunda yerini alacak. Yeni platform olan HBO Max, 27 Mayıs'ta açılacak.

İşte tanıtım videosu:

Ekli dosyalar

• 1587543060436.png
    1587543060436.png
    411.7 KB · Hit: 80
  • Harika
Reactions: Gizmen
Yeter artık çıkmasın şöyle şeyler ve çeşitlilik artmasın. Ne kadar fazla çeşitlilik o kadar fazla telif savaşları ve Her platformda yarım yamalak içeriğin olması. Telif savaşları olmasa platform fazlalığını ben de desteklerdim ama vahşi kapitalizm rahat durur mu hiç. Buraya gelecek olsa Netflix’te şu an yer alan birçok içeceğin, mesel Rick Morty ya da diğer bir kısım dizi filmlerin telifi satın alarak Netflix’ten kaldırılmasına neden olacak. Ne anladık bu işten, her platforma tek tek abonelik alacaksak zaten iflas ettik.

• Beğendim
Reactions: Forumdash and kerem
Yeter artık çıkmasın şöyle şeyler ve çeşitlilik artmasın. Ne kadar fazla çeşitlilik o kadar fazla telif savaşları ve Her platformda yarım yamalak içeriğin olması. Telif savaşları olmasa platform fazlalığını ben de desteklerdim ama vahşi kapitalizm rahat durur mu hiç. Buraya gelecek olsa Netflix’te şu an yer alan birçok içeceğin, mesel Rick Morty ya da diğer bir kısım dizi filmlerin telifi satın alarak Netflix’ten kaldırılmasına neden olacak. Ne anladık bu işten, her platforma tek tek abonelik alacaksak zaten iflas ettik.
Merak etme diğerlerinin bu ikisi kadar güçlü olmasına imkan yok. Rekabet sayesinde fiyatları da çok arttıramayacaklar. İdeal yaklaşım bu ikisini sürekli alıp diğerlerini ihtiyaç halinde arada sırada 1'er aylık almak şeklinde olacaktır.

Tabii gönül ister Spotify gibi bir platform çıksın ve ne ararsak oradan izleyelim. Fakat ne yazık ki bu mümkün gözükmüyor tv & sinema sektörü için.

• Üzücü
Reactions: Tolstoyevski
Merak etme diğerlerinin bu ikisi kadar güçlü olmasına imkan yok. Rekabet sayesinde fiyatları da çok arttıramayacaklar. İdeal yaklaşım bu ikisini sürekli alıp diğerlerini ihtiyaç halinde arada sırada 1'er aylık almak şeklinde olacaktır.

Tabii gönül ister Spotify gibi bir platform çıksın ve ne ararsak oradan izleyelim. Fakat ne yazık ki bu mümkün gözükmüyor tv & sinema sektörü için.

Her yeni gelen platform her TV’ye gelmiyor mesela uygulama marketine. TV’de izlemdikten sonra PC ekranından zaten ücretli platform izlemenin pek bir anlamı ya da tadı kalmıyor Konya’nın meşhur yerli milli markası TORku dururken. Hadi Amazon gibi bunun da konsollara da geldiğini, imkansız ama, düşünsek bile yine 1 ay bunu 1 ay onu 1 ay ötekini denemek de zahmetli ve uğraştırıcı bir iş. Belki o 1 ay içerisinde diğer platformdan bir şey izlemek isteyecek insan. Uğraş dur. :A

Her yeni gelen platform her TV’ye gelmiyor mesela uygulama marketine. TV’de izlemdikten sonra PC ekranından zaten ücretli platform izlemenin pek bir anlamı ya da tadı kalmıyor Konya’nın meşhur yerli milli markası TORku dururken. Hadi Amazon gibi bunun da konsollara da geldiğini, imkansız ama, düşünsek bile yine 1 ay bunu 1 ay onu 1 ay ötekini denemek de zahmetli ve uğraştırıcı bir iş. Belki o 1 ay içerisinde diğer platformdan bir şey izlemek isteyecek insan. Uğraş dur. :A
HBO Max hemen gelir bence tüm önemli ortamlara. Teknik açıdan herhangi bir sorunu olacağını sanmıyorum.

Uğraştırıcı biraz kabul ama yapacak bir şey yok o düzene alışacağız zamanla. En azından istediğimiz her şeye yasal ve kolay bir şekilde ulaşabileceğiz zaman içerisinde.

• Beğendim
HBO'nun çıkarması iyi aslında. Piyasanın büyük yükünü çekiyor, aşırı derecede kaliteli yapımlar çıkardı ortaya ve sektörün en önemli kanallarından. Warner Media olarak ortaya çıkan yapımları da hesaba katarsak, bunların içinde sadece dizi değil film de var, çok geniş yelpazesi var. Bence HBO Max platformu, diğer platformlara göre çok daha kaliteli olacak. :)

• Beğendim
Bu arada Netflix'in en büyük avantajı, diğer ülkelere başarılı bir şekilde ürününü pazarlayabilmesi ve global olabilmesi. Baktığımızda Amazon Prime'ın ülkemizde her ne kadar ürünü olsa da, alıcısı çok az. Nedeni ise, ilgilenenin olmaması. Yorumlarda gördüğüm kadarıyla da ülkemizde bulunan Amazon Prime'ın çeviri anlamında başarılı olmaması da söz konusu. Tabii kastım ülkemiz için geçerli olan durum. Muhtemelen Amazon Prime, Kuzey Amerika ve Güney Amerika çevrelerinde etkilidir. Netflix ise daha global.

Öte yandan Apple'ın platformu daha çok yeni ve dizileri de daha çok yeni. Disney+ ise, daha çok Marvel konusunda öne çıkacak gibi görünüyor. HBO Max ise ortalığın tozunu attıracaktır diye düşünüyorum. Kalite anlamında çok geniş yelpazesi olması da çok büyük bir artı. Global olup, dünya ülkelerinde de başarılı olabilirse eğer, işte o zaman Netflix'i geçecektir ama kaliteli olacağından şüphe yok. Kaliteden ziyade, global olan daima öne çıkar. Netflix şu anda o sayede fazlasıyla konuşuluyor.

Fazla değil, yakın bir zamanda internet ortamında dizilerin çoğalacağını göreceğiz. Televizyondan ziyade, internet üzerinden kanallar ön plana çıkmaya başlayacak, hatta belki de savaş çıkacak. Bunun temelini atan da Netflix olmuş olacak her şeye rağmen ve bu savaşın içinde kalitesini daha da artırmaya çalışacak. Televizyondan, internete kayış da yavaş yavaş başladı aslında. Bu da gösteriyor ki, kaliteli işler her geçen yıl daha da artıracak. Bu durum sevindirici bir şey. Kaliteli işler görmek çok iyi olacak.

Öğrenci + işçi halimizle 12 € Netflix'e veriyoruz zaten, bundan sonra fazla dizi izlemeyecek biri olarak kaliteli içeriklerinin olacağını bilsem dahi bu platforma tek kuruş bile vermem. :X

• İlginç
Öğrenci + işçi halimizle 12 € Netflix'e veriyoruz zaten, bundan sonra fazla dizi izlemeyecek biri olarak kaliteli içeriklerinin olacağını bilsem dahi bu platforma tek kuruş bile vermem. :X
12 Euro 90 TL yapıyormuş, 1 kişilik 720p paket sanırım, ki bizde 15-16 liraydı. 1080p 2 kişilik paket de 30 lira, Almanya’da o paket 14 Euro olsa 100 lirayı geçiyor Türk parasıyla... Yani tamam Netflix’in Türkiye içeriği çok dar filan ama en azından adamlar bize karşı insaflıymış Sony gibi değiller yani. Ama herhalde Netflix’in Türkiye hesabı sadece Türkiye’den geçerli o halde, yani sana hesabı şifremi verecek olsam giremezsin oradan? :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
12 Euro 90 TL yapıyormuş, 1 kişilik 720p paket sanırım, ki bizde 15-16 liraydı. 1080p 2 kişilik paket de 30 lira, Almanya’da o paket 14 Euro olsa 100 lirayı geçiyor Türk parasıyla... Yani tamam Netflix’in Türkiye içeriği çok dar filan ama en azından adamlar bize karşı insaflıymış Sony gibi değiller yani. Ama herhalde Netflix’in Türkiye hesabı sadece Türkiye’den geçerli o halde, yani sana hesabı şifremi verecek olsam giremezsin oradan? :A
Konya'da durumlar nasıl? Orası ayrı bir cumhuriyet. :A

1587571575529.png

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Araf
Denmiştim onu bir ara, girebilirim ama o zaman bende Netflix'in Almanya içeriği çıkıyor otomatikmen. :A Bu arada benim hesabım standart paket yani sizde 30 liralık olan bizde 11,90 €'ymuş. Şimdi "Where is the justice?"kafalarındayım. :A

• Güldürdün
:A:A
Çok değil 2 ay önce benzerine isyan etmişim:A
Netflix Türkcell+ vodafone Turktelekom digitürk blutv puhu foxplay bunları tek bir platformda birleştiren bir yasal bir platform cıkarsa uye olacağim kesinleşti.

bi sen eksiktin

Gerçekten giderek artacak mı bular? Daha geçenlerde Disney+ övülüyordu. Şimdi bu:F Sony'de kendi platformunu kuracaktı hatırladiğim kadarıyla. Hepsini geçtim hepsi böyle böyle sömürecekler.

En iyisi anonymous warez paylaşimlar:A Yaşasın diyelim ✊