Cidden çok güzel bir iş çıkar ortaya.OHA, Hazal'la yeniden çalışsalar aşşşşırı mükemmel olur, Hatice Meryem hanımcığımla o ikisi favorim.
Cidden çok güzel bir iş çıkar ortaya.OHA, Hazal'la yeniden çalışsalar aşşşşırı mükemmel olur, Hatice Meryem hanımcığımla o ikisi favorim.
Ya benim içimden Kasım-Aralık geliyor ama FOX'un işi belli olmaz yeni yıla da sarkabilir.Cidden çok güzel bir iş çıkar ortaya.Umarım yayına girmesi yeni yıla kalmaz dizinin.
Şu cümle doğru.Bunlar daha önce beraber oynamış mıydı yoksa ben Kıvanç kesişim kümesi sebebiyle algı yanılması mı yaşıyorum?
Kasım-Aralık olması için yayına çıkardığı dizilerden en az bir kaç tanesinin tutmaması gerekiyor. Ama haberi geldiğine göre, Ekim-Kasım gibi başlayacak olması da muhtemel tabi.Ya benim içimden Kasım-Aralık geliyor ama FOX'un işi belli olmaz yeni yıla da sarkabilir.
O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı.Hürriyet'teki haberde geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş gibi yapan birini oynayacak yazıyordu doğruysa ilgi çekici duruyor. Çift olarak da fena değiller bakalım nasıl bir iş çıkacak.
E belki tutmaz, AşkMİ batar falan işte.Kasım-Aralık olması için yayına çıkardığı dizilerden en az bir kaç tanesinin tutmaması gerekiyor. Ama haberi geldiğine göre, Ekim-Kasım gibi başlayacak olması da muhtemel tabi.
Konusu güzelmiş hatta İstanbul'a varıp dinlendikten sonra tamamını Türkçeye çevireyim.O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı.
Google'dan çevirince tam doğru vermiyor, ama az çok belli oldu hikayesi. Güzele benziyor, iyi uyarlanırsa izlenir.O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı.
Ben bu yorumu bilim kurgu dizisi olacağını düşünerek yapmıştım. Yeşilçam vari kore uyarlaması dizisi çıktı. Ben ne yapiyimohaaa. benim dizim geliyor. Tutacağını düşünüyorum çünkü sağlam bir iş geliyor.
Dediklerimin çıkmasıyla ünlüyümdür.Konudaki tek olumsuz yorum @serhatt ın olmuş, aslan parçası işte.
Partnerleri iyiydi ama senaryo istenileni veremedi...Dediklerimin çıkmasıyla ünlüyümdür.Yanlış proje yanlış partner kurbanı oldu Hazal.
Burak'tan sonra kötüydü kabul et.Partnerleri iyiydi ama senaryo istenileni veremedi...
Kazandığı tek bir savaş yok..Konusunu görmeye gerek yok tutar bu dizi
Orası ayrı canım.Burak'tan sonra kötüydü kabul et.
Parlak zevkinin değişmediğini görmek sevindirici.Orası ayrı canım.
Cidden foruma geldim 2013 yılı, geldi 2022 @batuhankaralar hep kadersiz... İnşallah gerçek hayatta tam tersidir, artık üzülmeye başlayacağım Batuş'a. Kalbi gibi güzel hayatı olsun, sanalı boşversin de.Kazandığı tek bir savaş yok..
Batuhan ne diyorsa tersi çıkar forumun yazılı olmayan kuralı.Cidden foruma geldim 2013 yılı, geldi 2022 @batuhankaralar hep kadersiz... İnşallah gerçek hayatta tam tersidir, artık üzülmeye başlayacağım Batuş'a. Kalbi gibi güzel hayatı olsun, sanalı boşversin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?