Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Hürriyet'teki haberde geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş gibi yapan birini oynayacak yazıyordu doğruysa ilgi çekici duruyor. Çift olarak da fena değiller bakalım nasıl bir iş çıkacak.

Bunlar daha önce beraber oynamış mıydı yoksa ben Kıvanç kesişim kümesi sebebiyle algı yanılması mı yaşıyorum?

Reactions: offensive
Ya benim içimden Kasım-Aralık geliyor ama FOX'un işi belli olmaz yeni yıla da sarkabilir.
Kasım-Aralık olması için yayına çıkardığı dizilerden en az bir kaç tanesinin tutmaması gerekiyor. Ama haberi geldiğine göre, Ekim-Kasım gibi başlayacak olması da muhtemel tabi.

O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı.

Reactions: Aserat
Google'dan çevirince tam doğru vermiyor, ama az çok belli oldu hikayesi. Güzele benziyor, iyi uyarlanırsa izlenir.

ohaaa. benim dizim geliyor. Tutacağını düşünüyorum çünkü sağlam bir iş geliyor.
Ben bu yorumu bilim kurgu dizisi olacağını düşünerek yapmıştım. Yeşilçam vari kore uyarlaması dizisi çıktı. Ben ne yapiyim

Reactions: Dosi
Cidden foruma geldim 2013 yılı, geldi 2022 @batuhankaralar hep kadersiz... İnşallah gerçek hayatta tam tersidir, artık üzülmeye başlayacağım Batuş'a. Kalbi gibi güzel hayatı olsun, sanalı boşversin de.
Batuhan ne diyorsa tersi çıkar forumun yazılı olmayan kuralı.

Yeni sanıp ne ara yeni dizi ile anlaştı dedim