Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

OHA, Hazal'la yeniden çalışsalar aşşşşırı mükemmel olur, Hatice Meryem hanımcığımla o ikisi favorim. :A
Cidden çok güzel bir iş çıkar ortaya. :bhr: Umarım yayına girmesi yeni yıla kalmaz dizinin. :Z

• Harika
Reactions: slhttnmtl
Hürriyet'teki haberde geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş gibi yapan birini oynayacak yazıyordu doğruysa ilgi çekici duruyor. Çift olarak da fena değiller bakalım nasıl bir iş çıkacak. :A

Bunlar daha önce beraber oynamış mıydı yoksa ben Kıvanç kesişim kümesi sebebiyle algı yanılması mı yaşıyorum? :A

• Güldürdün
Reactions: offensive
Ya benim içimden Kasım-Aralık geliyor ama FOX'un işi belli olmaz yeni yıla da sarkabilir. :A
Kasım-Aralık olması için yayına çıkardığı dizilerden en az bir kaç tanesinin tutmaması gerekiyor. Ama haberi geldiğine göre, Ekim-Kasım gibi başlayacak olması da muhtemel tabi. :A

Hürriyet'teki haberde geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş gibi yapan birini oynayacak yazıyordu doğruysa ilgi çekici duruyor. Çift olarak da fena değiller bakalım nasıl bir iş çıkacak. :A
O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
O doğru bu arada. Dizinin konusunu okudum öyle yazıyor. Buradaki son paragrafta yazıyor, sen seversin böyle yabancı konuları okumayı. :A

Google'dan çevirince tam doğru vermiyor, ama az çok belli oldu hikayesi. Güzele benziyor, iyi uyarlanırsa izlenir. :Z

Cidden foruma geldim 2013 yılı, geldi 2022 @batuhankaralar hep kadersiz... İnşallah gerçek hayatta tam tersidir, artık üzülmeye başlayacağım Batuş'a. Kalbi gibi güzel hayatı olsun, sanalı boşversin de. :A
Batuhan ne diyorsa tersi çıkar forumun yazılı olmayan kuralı. :A