Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi ve Partneri Belli Oldu!

Koşşş geldi bizimkisinden haber :A :A :love1: :Z :Z @slhttnmtl
Ayyyyy. :Z

Oha geçen Hazal'ın konusunda elem kusacaktım iyi ki tutmuşum kendimi. :A
Elem burada Hazal'a mı peki :A

Buğra ve Hazal'ı duyduğumdan beri istiyordum, işin içinde Medyapım imzası olması da yani. Diziyi mecbur kesin izleyeceğim, döndü sonunda iki gözümün çiçeği. :Z :Z Arda Sarıgün de üst üste iki eski partnerle çalışmış olacak. Neyse detayları merakla bekliyorum başrolker yıkılıyor. :Z :Z

bu arada orjinal dizi sadece 1 bölüm yayınlanmış. o yüzden bundan sonraki senaristin işi. iyi yazarsa özgün olma potansiyeli olan bir iş.
O dizi bu dizi değil. Üstte yazdım. Yıllar önce açılan konuda da yanlış yazılmış. Oasis adında Japon dizisi var oradan uyarlama. Boşa o dizi sanıp heyecanlanma. :A

Buğra ve Hazal'ı duyduğumdan beri istiyordum, işin içinde Medyapım imzası olması da yani. Diziyi mecbur kesin izleyeceğim, döndü sonunda iki gözümün çiçeği. :Z :Z Arda Sarıgün de üst üste iki eski partnerle çalışmış olacak. Neyse detayları merakla bekliyorum başrolker yıkılıyor. :Z :Z
My Mister'a istiyordun sen ama? :A

Evet kocasından girip tutmayan işlerinden çıkacaktım. :A

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Dizileri bilmiyorum da bunun karakter detayı güzeldi. :A Hem Med > OJO

Kocası dürttü mü seni, ayrıca 3 tutan dizisi de döneminin harika reytingler alan dizileriydi. :A
Bizim Hikaye'ye kadar kaç iş batırdı. :A FOX'ta yer yok diye başka kanal olur sanmıştım şu an her şey yolunda. :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Bizim Hikaye'ye kadar kaç iş batırdı. :A FOX'ta yer yok diye başka kanal olur sanmıştım şu an her şey yolunda. :A
Maral'ın 2. sezonu vardı, A.Ş.K vardı bir de Son Yaz vardı işte. :A :A

FOX kısmını okumadım ama ben de FOX doluluğundan belki Kanal D olur demiştim ki çok şükür FOX'ta, ah Kanunsuz Topraklar hemen gitse de perşembeye damga vurmaya dönse. :(

Bu arada aklıma gelmişken @dizi kolik Hazal döndü bi sen dönemedin be. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx
Bu arada dizinin senaristlerini daha çok merak ediyorum. Ebru ve Verda hanımcığım olmasa yeter. Diğer aklıma gelen birkaç kötü senaristle de Medyapım çalışmaz herhalde. :A

Fox'a yuh diyorum hali hazırda yeni sezon için 10 dizisi var sanırsam hepsinin tutmayacağını tahmin ediyor ki dizi eklemeye devam ediyor.