Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm yine harika. Dizinin her bölümü harika ben dizinin kötü bir bölümünü hatırlamıyorum valla. :D

Kadın çocuğunu doğururken aynı anda kocasını kaybetti. Çok üzüldüm ya. :( Bu bölüm ameliyat sahnesi fazla, duygu yükü fazla, Selim bıçaklanacak, totalin de artması lazım artık.

Ebru de gıcık çıktı Şafak'a Cem'i özledim dedi ya. :D

Alp başına bela aldı oh olsun, uğraşsın dursun bakalım.

Ecem sen Şafak'in kızı değilsin bence. :T:

Melis, Yelda'ya gıcıklığına Seza'yı ameliyat hemşiresi yaptı. Serkan baya iyi rol yapıyor yalnız bölümün sonunda Selim'i bıçaklayacak ve bölüm bitecek gibi. :D

Tek kelimeyle mükemmel bir bölümdü bundan daha iyisi olamaz yani yarın reytinglerde belirgin bir yükseliş olmalı kesinlikle.

Hain Alp, Şafak'ımı nasıl üzersin sen be Ecem'i binbir entrikayla aldın elinden. Gerçi Ecem'i hiç sevmiyorum ama Şafak'ım çok üzüldü ya. :(

Şafak Melis'i güzel dövdü içimin yağları eridi resmen ama daha önce dövse iyi olurdu tabii kadın hamile çocuğa zarar gelebilirdi.

Ebru meğersem biliyormuş Cem ve Yelda'nın beraber olduklarını. Bence Şafak'a söylemeyecek ama bunu Melis'in duyması çok kötü oldu, eline koz geçti yine yılanın. :(

Hiç iç açıcıcı bir tablo yok ortada her an her şey olabilir. Üzüldüğüm nokta Kavuşmuş bir Yelda ve Selim doya doya izleyemeyeceğiz. 10. Bölümde gereksiz Melis ve Seza yerine ne sahneler yazılırdı Yelda ve Selim'e. Mesela bir hasta gelirdi ikisinin bakacağı onun üstünden birbirlerine atarlar laf atmalar yakınlaşmalar izleyebilirdik. Yada Tayfun'un mektubunu Selim ele geçirseydi kıskansaydı Karşılıklı hesap sorma sahnesini izleseydik. Olmaz mıydı? Yelda ve Selim'e ağırlık versinler diye diye bir hal olduk. Sadece 6 dakika vardı. Haksızlık değil de ne bu?

Olan Ipek ve Burak uyumuna olacak. Kuşlu site de Yelda ve Selim'in uyumlu olduğundan bahsediyor. Sahnelerinden ateş çıkıyor diyorlar. Evet öyle bu çifte neler yazılır ama senarist harcıyor. Dizi ile ilgili umudum PT2'de devam kararı alması. PT2 reytinglerimizde gayet iyiydi. Dizi kaldırılırsada Ipek ve Burak'ı tekrar partner olarak görmek istiyorum ben. Artık bilemiyorum kim hangi yapım yanyana getirir bilemem. Bildiğim tek şey Ipek ve Burak uyumuna yazık olacağı :T @Bully @yatutarsa

Hiç iç açıcıcı bir tablo yok ortada her an her şey olabilir. Üzüldüğüm nokta Kavuşmuş bir Yelda ve Selim doya doya izleyemeyeceğiz. 10. Bölümde gereksiz Melis ve Seza yerine ne sahneler yazılırdı Yelda ve Selim'e. Mesela bir hasta gelirdi ikisinin bakacağı onun üstünden birbirlerine atarlar laf atmalar yakınlaşmalar izleyebilirdik. Yada Tayfun'un mektubunu Selim ele geçirseydi kıskansaydı Karşılıklı hesap sorma sahnesini izleseydik. Olmaz mıydı? Yelda ve Selim'e ağırlık versinler diye diye bir hal olduk. Sadece 6 dakika vardı. Haksızlık değil de ne bu?

Olan Ipek ve Burak uyumuna olacak. Kuşlu site de Yelda ve Selim'in uyumlu olduğundan bahsediyor. Sahnelerinden ateş çıkıyor diyorlar. Evet öyle bu çifte neler yazılır ama senarist harcıyor. Dizi ile ilgili umudum PT2'de devam kararı alması. PT2 reytinglerimizde gayet iyiydi. Dizi kaldırılırsada Ipek ve Burak'ı tekrar partner olarak görmek istiyorum ben. Artık bilemiyorum kim hangi yapım yanyana getirir bilemem. Bildiğim tek şey Ipek ve Burak uyumuna yazık olacağı :T @Bully @yatutarsa
Sen Yelda-Selim uyumunu özleyeceksin ben de Şafak-Cem. Daha doğru düzgün doyamamamıştık bile. :(

Büyük ihtimal Selim'in bıçaklanması Yelda'nın, Selim'e olan aşkını fark etmesini sağlayacak. Birlikte olacaklardır ama maalesef sen doyamayacaksın onlara canım, Kanal D acımayacak dizimize. :(

Sen Yelda-Selim uyumunu özleyeceksin ben de Şafak-Cem. Daha doğru düzgün doyamamamıştık bile. :(

Büyük ihtimal Selim'in bıçaklanması Yelda'nın, Selim'e olan aşkını fark etmesini sağlayacak. Birlikte olacaklardır ama maalesef sen doyamayacaksın onlara canım, Kanal D acımayacak dizimize. :(
Aynen canım ya. En azından 13 bölüm ile 'final' bölümünü görürürüz dizinin :(

Bu kadar karamsar olmayın @Nisa ve @Bully
Kanal d yerine ne koyacak ? Poyrazı mı :D lütfen yani :D
Maalesef karamsar olmakta haklıyız Harun dizinin reytinglerini görmedin herhalde hiçbir grupta 5'e yaklaşamamış.

Poyraz'ı koyacaklar yani Hayat Yolunda yerine şu anlık durum onu gösteriyor. Ama o dizi de totalde iş yapmaz.

ameliyatta bir yakınlaşma bekliyorum cem ve şafak arasında :F
Aynen canım ya. En azından 13 bölüm ile 'final' bölümünü görürürüz dizinin :(
Hoşgeldin karamsarlar kulübüne. :( Bitmesin be Hayat Yolunda. :(

Bu sezon ilk defa izlediğin bir dizi kalkacak gibi ne hissediyorsun :D
Aynen eğer bu dizi kalkarsa bu sene ilk kez kalkan bir dizim olacak :D
cadoloz heer yerde cadoloz :F
10858644_834582349918017_5177233300019527739_n.jpg

aynı @Çiğdem- :F @destere