Poyraz tutmayacak bence
Poyraz tutmayacak bence
Sen Yelda-Selim uyumunu özleyeceksin ben de Şafak-Cem. Daha doğru düzgün doyamamamıştık bile.Hiç iç açıcıcı bir tablo yok ortada her an her şey olabilir. Üzüldüğüm nokta Kavuşmuş bir Yelda ve Selim doya doya izleyemeyeceğiz. 10. Bölümde gereksiz Melis ve Seza yerine ne sahneler yazılırdı Yelda ve Selim'e. Mesela bir hasta gelirdi ikisinin bakacağı onun üstünden birbirlerine atarlar laf atmalar yakınlaşmalar izleyebilirdik. Yada Tayfun'un mektubunu Selim ele geçirseydi kıskansaydı Karşılıklı hesap sorma sahnesini izleseydik. Olmaz mıydı? Yelda ve Selim'e ağırlık versinler diye diye bir hal olduk. Sadece 6 dakika vardı. Haksızlık değil de ne bu?
Olan Ipek ve Burak uyumuna olacak. Kuşlu site de Yelda ve Selim'in uyumlu olduğundan bahsediyor. Sahnelerinden ateş çıkıyor diyorlar. Evet öyle bu çifte neler yazılır ama senarist harcıyor. Dizi ile ilgili umudum PT2'de devam kararı alması. PT2 reytinglerimizde gayet iyiydi. Dizi kaldırılırsada Ipek ve Burak'ı tekrar partner olarak görmek istiyorum ben. Artık bilemiyorum kim hangi yapım yanyana getirir bilemem. Bildiğim tek şey Ipek ve Burak uyumuna yazık olacağı@Bully @yatutarsa
Aynen canım ya. En azından 13 bölüm ile 'final' bölümünü görürürüz dizininSen Yelda-Selim uyumunu özleyeceksin ben de Şafak-Cem. Daha doğru düzgün doyamamamıştık bile.
Büyük ihtimal Selim'in bıçaklanması Yelda'nın, Selim'e olan aşkını fark etmesini sağlayacak. Birlikte olacaklardır ama maalesef sen doyamayacaksın onlara canım, Kanal D acımayacak dizimize.![]()
Maalesef karamsar olmakta haklıyız Harun dizinin reytinglerini görmedin herhalde hiçbir grupta 5'e yaklaşamamış.
Dur bakayım reytinglereMaalesef karamsar olmakta haklıyız Harun dizinin reytinglerini görmedin herhalde hiçbir grupta 5'e yaklaşamamış.
Poyraz'ı koyacaklar yani Hayat Yolunda yerine şu anlık durum onu gösteriyor. Ama o dizi de totalde iş yapmaz.
Yahu biz zaten bugünkü reytingler yüzünden karamsarlığa kapıldık.Dur bakayım reytinglere![]()
Ay çok kötüYahu biz zaten bugünkü reytingler yüzünden karamsarlığa kapıldık.
Bak da sen de katıl hadi aramıza.![]()
Hoşgeldin karamsarlar kulübüne.Ay çok kötü
Bende aranıza katıldım![]()
Aynen eğer bu dizi kalkarsa bu sene ilk kez kalkan bir dizim olacakHoşgeldin karamsarlar kulübüne.Bitmesin be Hayat Yolunda.
Bu sezon ilk defa izlediğin bir dizi kalkacak gibi ne hissediyorsun![]()
ameliyatta bir yakınlaşma bekliyorum cem ve şafak arasında![]()
Aynen canım ya. En azından 13 bölüm ile 'final' bölümünü görürürüz dizinin![]()
Hoşgeldin karamsarlar kulübüne.Bitmesin be Hayat Yolunda.
Bu sezon ilk defa izlediğin bir dizi kalkacak gibi ne hissediyorsun![]()
cadoloz heer yerde cadolozAynen eğer bu dizi kalkarsa bu sene ilk kez kalkan bir dizim olacak![]()
hahah
my fanları yapmışhahah, emre bunları kendi matbağında mı yapıyorsun nasıl çıkarıyorsun böyle şeyleri
![]()
şu melis ne yaptıda şafağı kızdırdı acaba merak ettim 😕my fanları yapmış![]()
valla diziyi izlmiyim maho cadısı üvey oğluna sarkıyor kocasızlıktan hiç güzel değilşu melis ne yaptıda şafağı kızdırdı acaba merak ettim 😕