Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlız medcezire girdikten sonra my de devam etti özge gürel izlemdiğin için bilmiyin zaar :)
trt nin her dizisi lanetli panp halkın parasını siyasi propogandaya ayırdığı için:)
En son my de oynadı sonuçta my den sonra kıza figüranlık teklif etiler işte)))
TRT kaliteli dizi yaparsa tutar ornek ertuğrul

totalde 7 alırsa abc1 de 10 u geçer

hayat yolunda yakında yayından kaldırılır aga acı gerçeği kabullensen iyi olur :D
Kabullendim zaten aga ama yine de bir umut bitmemesini bekliyorum işte. :(

Haftaya da yeni bölüm varmış bu arada güzel. :D

my ile medceziri birlikte götürdü my de figurandı medcezird konuk en azından her bölüm 6-7 dk gözükmüş :A
Demek daha çok gözüktüğü dizi etkili olmuş. Zaten haber my den ayrıldı diye çıktı. Sonuçta kızı ben kızım nerde den tanıyorum. Kız, kızım nerde için 300 kişi arasından seçilmişti. Neyse my bin başrolleri çakılıyor figuranlari parlıyor bu da my bin nasıl kaliteden anladığını gösteriyor)))) bu ara da my de oynamayan kaldı mi)) my bin ajansı bütün oyuncularını pazarlamak için diye adam doldurdu sonuç ortada)))

Demek daha çok gözüktüğü dizi etkili olmuş. Zaten haber my den ayrıldı diye çıktı. Sonuçta kızı ben kızım nerde den tanıyorum. Kız, kızım nerde için 300 kişi arasından seçilmişti. Neyse my bin başrolleri çakılıyor figuranlari parlıyor bu da my bin nasıl kaliteden anladığını gösteriyor)))) bu ara da my de oynamayan kaldı mi)) my bin ajansı bütün oyuncularını pazarlamak için diye adam doldurdu sonuç ortada)))
çakılan başrol görmedim neboş dışında :) o da my nin karşısına geldi 2 dizisiyle çakılması kaçınılmazdı :) senin rte bile etki edemedi diziye ay yapım ya da gold film hiç etki edemezdi :)))

selma ergeç ve nur fettahoğlunun dizileri iyi gidiyor nurun dizisi total 4 ü görse tamamdır :) artık eskisi gibi yüksek diziler 15-25 reyting arası çok iyiler 10-15 reyting arası almıyor en iyisi 11 alıyor ondan sonrası 8 eyting alabilen ya var ya yok 4 -5 reyting bu sistemde iyi reytingler :)

çakılan başrol görmedim neboş dışında :) o da my nin karşısına geldi 2 dizisiyle çakılması kaçınılmazdı :) senin rte bile etki edemedi diziye ay yapım ya da gold film hiç etki edemezdi :)))

selma ergeç ve nur fettahoğlunun dizileri iyi gidiyor nurun dizisi total 4 ü görse tamamdır :) artık eskisi gibi yüksek diziler 15-25 reyting arası çok iyiler 10-15 reyting arası almıyor en iyisi 11 alıyor ondan sonrası 8 eyting alabilen ya var ya yok 4 -5 reyting bu sistemde iyi reytingler :)
RTE ne yapsın 20 reytingden 7 kere düşürdü. Adam aci sana daha da dusurse bu kez kalp den giderdin)))

Diğerleri cakilmadi diyon ama 4 reytingi geçen yok nebahtte 4 reyting alıyordu gün değiştirince 3 reytinge düştü

RTE ne yapsın 20 reytingden 7 kere düşürdü. Adam aci sana daha da dusurse bu kez kalp den giderdin)))

Diğerleri cakilmadi diyon ama 4 reytingi geçen yok nebahtte 4 reyting alıyordu gün değiştirince 3 reytinge düştü
rte isterse diziyi anında yok eder bknz: kv terör
ayrıca dizi rte konuşurken 11 alıyordu 20 değil yine uçuyon :))))

Ne 11 ya , RTE iki uç defa konuştu birinci yumruk 20 ikinci darbe 11 den 7ye

2011 de ilk uyari yapılıyor
rte 2011 de konuşurken dizi coştukça couyordu panpa :)))) bilmesek yuttturucan rte için reytingleri değiiştirdin resmen :) rte konuşşunca dizi hiçbir zaman 7 ye inmedi objeektifliğin yinee uçmuş hadi çüz:)))

rte 2011 de konuşurken dizi coştukça couyordu panpa :)))) bilmesek yuttturucan rte için reytingleri değiiştirdin resmen :) rte konuşşunca dizi hiçbir zaman 7 ye inmedi objeektifliğin yinee uçmuş hadi çüz:)))
İlk basta cosuyor RTE reklam yapıyor tabi sonra millet RTE yi anlıyor hacı yoksa RTE konuştukca dizi yükseliyordu. Zaten my yi tutturan arincin gay ilişkisi, içki içiyor tartışmasına katılmasıyla oldu

Yine çok güzel bir bölüm. Hain Alp Ebru'yu işe aldı. ss

Şafak, Cem ve Yelda'yı öğrenmedi ama öğrenecek yani umarım dizinin sonunu güzel bağlarlar. :(

Yelda - Selim aşkı başlayacak gibi öpüşecekler de hayırlısı artık. Seza yazık kanını verdi Selim'e, ölüyordu az daha.

Ecem çok sinir bir kız ya ama Melis'e hak ettiği gibi davrandı takdir ettim. :F

Bu arada Şeker Ağa geldi diziye @xemrexxx :F

Yine çok güzel bir bölüm. Hain Alp Ebru'yu işe aldı. ss

Şafak, Cem ve Yelda'yı öğrenmedi ama öğrenecek yani umarım dizinin sonunu güzel bağlarlar. :(

Yelda - Selim aşkı başlayacak gibi öpüşecekler de hayırlısı artık. Seza yazık kanını verdi Selim'e, ölüyordu az daha.

Ecem çok sinir bir kız ya ama Melis'e hak ettiği gibi davrandı takdir ettim. :F

Bu arada Şeker Ağa geldi diziye @xemrexxx :F
kalite gelmişş diziye:F aslında sümbül ağa gelse dizi ab de 7 ye çıkar kurtulur bence:F