Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B2RQKASIgAAjp-a.jpg

Utanç fotoğrafı. :(

Tahmin ettiğim gibi Cem Şafak'ı Yelda ile aldatmış. Cem'i de sevmiştim halbuki saolsun bu hareketiyle Şehzade Selim'i hatırlamamı sağladı. :( Gerçi Şafak'ın gittiğini düşünüyordu ve sarhoştu ama bunlar bahane değil tabii Şafak'ın en yakın arkadaşıyla yapma bari.

Gelelim Yelda'ya. Sen en yakın arkadaşının sevgilisiyle nasıl yatarsın. Adam sarhoş zaten bir tane tokatlasan yaptığının farkına varacak ama nerde Yelda hanım dünden razıymış. Bir şey derdim de neyse. :D

Selim'in annesiyle olan sahneleri duygulandırdı Selim annesinin yaptıklarına rağmen yelkenleri suya indirdi e anne tabii silip atamazsın ki. Ama ölecek galiba kadın.

Seza'nın sahnesi baya azdı bu bölüm anlaşılan senarist Selim-Yelda yapacak ki bu bölümde sinyallerini aldık zaten. Tabii Yelda gerçekten kapalı kutu bir bakmışsın Tayfun'la birlikte olmuş. :D

Ben Alp'in Şafak'tan boşanmayacağını tahmin ediyordum bu yüzden bölümün sonu şaşırtıcı olmadı benim açımdan. Olan Melis'e olacak. Alp "karımı seviyorum" demez mi bir de sen karına inanmayıp ona sövmeyi biliyorsun ama. Hem suçlu hem güçlü.

Böylece Cem-Şafak için daha uzun süre beklemek zorunda kalacaz. Tam da yeniden başlayacaklardı.

Bölümü genel olarak yorumlayacak olursam çok iyiydi tabii bu kadar uzun yorumladığıma göre beğenmişim demektir. :D Biraz da içimi döktüm iyi oldu. :)

B2RQKASIgAAjp-a.jpg

Utanç fotoğrafı. :(

Tahmin ettiğim gibi Cem Şafak'ı Yelda ile aldatmış. Cem'i de sevmiştim halbuki saolsun bu hareketiyle Şehzade Selim'i hatırlamamı sağladı. :( Gerçi Şafak'ın gittiğini düşünüyordu ve sarhoştu ama bunlar bahane değil tabii Şafak'ın en yakın arkadaşıyla yapma bari.

Gelelim Yelda'ya. Sen en yakın arkadaşının sevgilisiyle nasıl yatarsın. Adam sarhoş zaten bir tane tokatlasan yaptığının farkına varacak ama nerde Yelda hanım dünden razıymış. Bir şey derdim de neyse. :D

Selim'in annesiyle olan sahneleri duygulandırdı Selim annesinin yaptıklarına rağmen yelkenleri suya indirdi e anne tabii silip atamazsın ki. Ama ölecek galiba kadın.

Seza'nın sahnesi baya azdı bu bölüm anlaşılan senarist Selim-Yelda yapacak ki bu bölümde sinyallerini aldık zaten. Tabii Yelda gerçekten kapalı kutu bir bakmışsın Tayfun'la birlikte olmuş. :D

Ben Alp'in Şafak'tan boşanmayacağını tahmin ediyordum bu yüzden bölümün sonu şaşırtıcı olmadı benim açımdan. Olan Melis'e olacak. Alp "karımı seviyorum" demez mi bir de sen karına inanmayıp ona sövmeyi biliyorsun ama. Hem suçlu hem güçlü.

Böylece Cem-Şafak için daha uzun süre beklemek zorunda kalacaz. Tam da yeniden başlayacaklardı.

Bölümü genel olarak yorumlayacak olursam çok iyiydi tabii bu kadar uzun yorumladığıma göre beğenmişim demektir. :D Biraz da içimi döktüm iyi oldu. :)
Gerçekten bölüme bayılmışsın.Şimdi benim aşktan kaçılmazım başlayacak.

Amanın.
img-fie.gif
Cem-Yelda naptınız yahu? Aslında tahmin ediyordum ama sadece öpüşmüşlerdir en fazla demiştim.Neyse olan olmuş.İyi tarafı yok ama iyi tarafından bakmaya çalışıcam.O.zaman çok genç olmaları aynı zamanda Cemin sarhoş.Yeldanın da körkütük aşık olmasının sonuci.Birde orda fazla yakın olmaları.Hormonal durum vs.İkiside sonuçta bunu yapmak için orda değillermiş.Yelda onu ayartmak için gitmemiş.Kım olsa o anda etkilenir.Aşık olduğun adam dibine kadar gelip öpmek için hamle yapıyor.O an ne düşünebilirsin ki?
Ama tabi hiç bir şey yaptıkları hatayı affettirmez.

Keşke olmasaymış.Yalnız benim anlamadığım Cem neden birşey olmamış gibi davranıyor.Sarılıyor Yeldaya ,Şafağa biz neden ayrıldık diyor.Çok rahat.Mesela 4lü yemek sahnesinde Selim soruyor niye ayrıldınız doye Cem gayet rahat bir şekilde beni terk etti diyor.Şafak beni aldattı dediğinde ise Cemde hiçbir bozulma yok.Yelda konuyu değiştirelim falan deyip utanıyor.Bilmiyorum garip Cemin hareketleri.olayı hatırlamıyor diycem.hatırlamasa yeldaya neden unutalım desin.
Neyse bu olay birgün ortaya çıkacak ve fırtınalar kopacak.İşin reyting kısmı.

Gelelim Selime.Bu bölüm ona çok üzüldüm.Canım benim ya.Neler çekmiş.
icon_sorry.gif
Annesi ile olayı beni çok etkiledi.Yelda sen bu Selimi nasıl göremezsin?Tam da itiraf edecekti.Gerçi etmediği iyi oldu.Yeldanın cevabı onu üzerdi.Ah Yelda ah !Tutturdun Cem diye...Adam nasıl güzel bakıyor sana

:love1: Piyano çalarken ki bakışlarını da gördük Selimin.Yeldanın ilacı Selim,Selim'in de Yelda.

Tayfun iyisin hoşsunda Yeldadan uzak dur.O Selimin.
Yeldanın en kısa zamanda Selimin farkına varması dileğiyle...

Bu arada aynen İpeğimin sesi müthişti, ölürüm ki ona :love1: @Bully

Alp Şafak'ın kafasını karıştıracak ya. :(

Şaf-Cem istiyoruz artık biz. :F Neyse Melis'in hamile olması iyi oldu tabii numara yapmıyorsa. :D

O nasıl bir sahneydi ya çok iyi bir arkadaşmış. :( @Bully Şafak döktürüyor helal :F

@RevaN bilmiş VeyHemşire (Muazzez) aşkı başlıyor :F @Bully

Yeldama bak ya, helal olsun :love1: Cem'e ne sinir oldum bu bölüm 😛 @Bully

Son düzenleme:
O nasıl bir sahneydi ya çok iyi bir arkadaşmış. :( @Bully Şafak döktürüyor helal :F

@RevaN bilmiş VeyHemşire (Muazzez) aşkı başlıyor :F @Bully

Yeldama bak ya, helal olsun :love1: Cem'e ne sinir oldum bu bölüm 😛 @Bully
Şafak'ım her daim döktürür. :F

Yelda'nın neyine helal olsun yahu Cem'in sarhoşluğundan faydalanıp onla birlikte olmasaymış o da. :F

Cem, Şafak'ın gittiğini düşünüyordu yoksa aldatmazdı. 😛