Utanç fotoğrafı.
Tahmin ettiğim gibi Cem Şafak'ı Yelda ile aldatmış. Cem'i de sevmiştim halbuki saolsun bu hareketiyle Şehzade Selim'i hatırlamamı sağladı.

Gerçi Şafak'ın gittiğini düşünüyordu ve sarhoştu ama bunlar bahane değil tabii Şafak'ın en yakın arkadaşıyla yapma bari.
Gelelim Yelda'ya. Sen en yakın arkadaşının sevgilisiyle nasıl yatarsın. Adam sarhoş zaten bir tane tokatlasan yaptığının farkına varacak ama nerde Yelda hanım dünden razıymış. Bir şey derdim de neyse.
Selim'in annesiyle olan sahneleri duygulandırdı Selim annesinin yaptıklarına rağmen yelkenleri suya indirdi e anne tabii silip atamazsın ki. Ama ölecek galiba kadın.
Seza'nın sahnesi baya azdı bu bölüm anlaşılan senarist Selim-Yelda yapacak ki bu bölümde sinyallerini aldık zaten. Tabii Yelda gerçekten kapalı kutu bir bakmışsın Tayfun'la birlikte olmuş.
Ben Alp'in Şafak'tan boşanmayacağını tahmin ediyordum bu yüzden bölümün sonu şaşırtıcı olmadı benim açımdan. Olan Melis'e olacak. Alp "karımı seviyorum" demez mi bir de sen karına inanmayıp ona sövmeyi biliyorsun ama. Hem suçlu hem güçlü.
Böylece Cem-Şafak için daha uzun süre beklemek zorunda kalacaz. Tam da yeniden başlayacaklardı.
Bölümü genel olarak yorumlayacak olursam çok iyiydi tabii bu kadar uzun yorumladığıma göre beğenmişim demektir.

Biraz da içimi döktüm iyi oldu.