sen de yılanların öcü diyon kendini say benceHerkes analizci olmuş biri Güzel Köylü'yü biri Kaçak Gelinler'i biri Günahkar'ı zirvede gösteriyor.![]()
sen de yılanların öcü diyon kendini say benceHerkes analizci olmuş biri Güzel Köylü'yü biri Kaçak Gelinler'i biri Günahkar'ı zirvede gösteriyor.![]()
yok yd başlayana ka baktım@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence@Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım
@yatutarsa @Nisa
bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek
Şafak ve Cem'e pis pis bakıyordu zaten yemekte olabilir belki.@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence@Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım
@yatutarsa @Nisa
bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek
kurtulamaz da o nursuz haliyle
Yok bi şey muhtemelen yazmışımdır demiştim ama bakmaya üşendim.Evet.Konuyu açarken yazmışsın yahu D-Yapım imzalı diye.
Noldu ki![]()
Senarist Yel-Sel'cilerin sesini duymuş anlaşılan senin de katkın olmuştur belki.Fragman çok iyi Selimin annesi gelmiş anlaşılan. Selim ve Yelda gittikçe yakınlaşıyor daha ilk bölümden sezmiştim bunu![]()
Melİs yine iticilikte rekora koşuyor.
@Bully senin Şafakla Cem daha tam yakınlaşmadan uzaklaşacak gibi![]()
Tayfun Seza'nın abisi gibi duruyor gerçi şu anki ilişkileri de daha çok abi-kardeş gibi ama ilerde neler olacak göreceğiz.Sanırım mı?Kalsınlar çokta yakışıyorlar
Bence odadaki Yelda, umarım yanılıyorumdur
Evet Selim ve Yelda çok yakışıyorlar
❤
Bu arada Ediz Hun'un sahneleri azaltıldı dizide kalıcı değiş gibime geliyor hala.
Umarım diğer hasta vakası daha ilgi çekici olur. Mahkemede ne çabuk gelmiş umarım boşanırlar biran önce@Bully