Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi :D
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence :) @Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım :F
@yatutarsa @Nisa

bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek

@xemrexxx bi karar ver izliyor musun bu diziyi :D
geçen bölüm demiştim yelda kötü karakter olacaktır bence :) @Bully
Bu bölüm harikaydı ve nedense kötü karakterler benim hoşuma gidiyor melise bayıldım :F
@yatutarsa @Nisa

bu bölüm total kitleye oynamış lar , reyting yüksek gelecek
Şafak ve Cem'e pis pis bakıyordu zaten yemekte olabilir belki. :D

Son yorumunu beğendim. :A

Dizi bence çok başarılı gibiydi sadece sonunu görebildim :A yarın izleyeceğim kesinlikle .

Bu bölüm süperdi ya, Yeldam yine döktürdü işte bahsettiğim şey Selim gibi birine böyle otoriter bir kadın lazım :) @Bully

Gelelim Sezaya ayy zır zır zır bıktık be :X Neyseki organ bağışına ikna etmesi iyi oldu :)Yelda. Selim Tayfun Seza aşk dörtgeni Cem ve Şafak dörtgenindenden çok daha iyi bence. Ay şu yemek sonunda Selim ve Yelda sahnesine bittim zaten ben :love1: Yinede ilk bölümlerde zerre ısınamadığım Cem ve Şafak'a da ısındım.

Zeliş’in annesinin (Fatmanın) öldüğü sahne harikaydı. Görüntü yönetmenini de tebrik ediyorum :)

Yarın kesinlikle zirve bizimdir :)
@Bully @yatutarsa @Billy Kane @RevaN

Fragman çok iyi Selimin annesi gelmiş anlaşılan. Selim ve Yelda gittikçe yakınlaşıyor daha ilk bölümden sezmiştim bunu :love1:

Melİs yine iticilikte rekora koşuyor. :D

@Bully senin Şafakla Cem daha tam yakınlaşmadan uzaklaşacak gibi :)

Fragman çok iyi Selimin annesi gelmiş anlaşılan. Selim ve Yelda gittikçe yakınlaşıyor daha ilk bölümden sezmiştim bunu :love1:

Melİs yine iticilikte rekora koşuyor. :D

@Bully senin Şafakla Cem daha tam yakınlaşmadan uzaklaşacak gibi :)
Senarist Yel-Sel'cilerin sesini duymuş anlaşılan senin de katkın olmuştur belki. :F Ama yakışıyorlar. :D Seza Selim'e Tayfun da Yelda'ya aşık sanırım ikisi birbirlerine kalır herhalde. :F

Şafak - Cem birlikteliğini çok uzatmasalar bari ya bence kesin yanlış anladı Şafak Cem'in onu aldattığını düşünmüyorum. :)

Sanırım mı? :X Kalsınlar çokta yakışıyorlar :F Bence odadaki Yelda, umarım yanılıyorumdur :( Evet Selim ve Yelda çok yakışıyorlar :)

Bu arada Ediz Hun'un sahneleri azaltıldı dizide kalıcı değiş gibime geliyor hala.

Umarım diğer hasta vakası daha ilgi çekici olur. Mahkemede ne çabuk gelmiş umarım boşanırlar biran önce :) @Bully

Sanırım mı? :X Kalsınlar çokta yakışıyorlar :F Bence odadaki Yelda, umarım yanılıyorumdur :( Evet Selim ve Yelda çok yakışıyorlar :)

Bu arada Ediz Hun'un sahneleri azaltıldı dizide kalıcı değiş gibime geliyor hala.

Umarım diğer hasta vakası daha ilgi çekici olur. Mahkemede ne çabuk gelmiş umarım boşanırlar biran önce :) @Bully
Tayfun Seza'nın abisi gibi duruyor gerçi şu anki ilişkileri de daha çok abi-kardeş gibi ama ilerde neler olacak göreceğiz. :D

Ediz Hun'un çok da bir işlevi kalmadı gibi artık dizide sanki. Haklı olabilirsin. :)

O Alp gıcığı mahkemede yan çizip boşanmaz kesin. :(