Kanal D Hayat Yolunda - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?

Yok o ne?
😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin mi
neyse onu da yüksek lisansa bırak hala izlemediysen
araştır biraz

Dalga geçmekle ne alakası var, gülerek mi söylüyorlar. Komedi dizisinde söylenen her söz dalga mı oluyor?

Yok o ne?
Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar

Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere

😱 doktor adayısın ve house'u izlemedin mi
neyse onu da yüksek lisansa bırak hala izlemediysen
araştır biraz
Bakayım en iyisi.

Bu arada Gültepe hayranları yazıyor.

#KanalDGültepeyeDokunma Biz nasıl TT`ye giremedik ya [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] hep TT`de. [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] dizisinin TT`ye girip bizim girmememizi anlamıyorum. [HASHTAG]#HayatYolunda[/HASHTAG] yüzenden hep.

Böyle yazarsanız tabii siz girmezsiniz o girer.

Sahneyi Nurhayat'a yazdıklarına göre dalgaya almışlar

Çarşamba günleri Hayat Yolunda'yı izlerim gibi gibi anti Tubişçiler bayram etsin bir nefer daha kaymak üzere
Dizide herkes karakter kimin üzerine yıksınlar?
Ayrıc ta geçen sezon da olmuştu, Hümeyra kocasına demişti, uyursan ölürsün diye. Sonra Boraya sen uyursan herkes ölür demişti de bunun dalga geçmekle ne alakası var?

Reyting sıralaması A/B;

1 #güzelköylü
2 #karaparaaşk
3 #zenginkızfakiroğlan
4 #kaçakgelinler
5 #HayatYolunda
6 #yılanlarınöcü

Total

1 #güzelköylü
2 #kaçakgelinler
3 #yılanlarınöcü
4 #karaparaaşk
5 #zenginkızfakiroğlan
6 #hayatyolunda

Müzik: Atagan Ilgazdağ

Ben de müziklerini niye sevdim diyorum. Ulan İstanbul ile İntikamın müziklerini yapan adam yapmış.
Şüphelenmiştim zaten.
@mrt-06

Twitterdakiler yazmışsa ters çevir o listeyi çünkü atıyorlar hep.
En aştan Kaçak Gelinlerin totalde 2. olma şansı 1 gr bile yok.

Müzik: Atagan Ilgazdağ

Ben de müziklerini niye sevdim diyorum. Ulan İstanbul ile İntikamın müziklerini yapan adam yapmış.
Şüphelenmiştim zaten.
@mrt-06
Tüm D Yapım dizilerinin müziklerini bu adam mı yapıyor acaba?
Gültepe'ye de bakmak lazım.

ben bir müziği my nin müziğine benzettim

Diziyi twitterda neredeyse beğenmeyen yok. Ama bence pek güzel başlamayacak çünkü başlarken reklama girdi. 2-3 reytingle başlar. Önemli olan 2. bölüm reytingleri.

Şunu da söyleyim. Kanal D bu sene delirdi. Eskiden yeni dizilerinin tekrarlarını diğer yüksek reytingli dizilerin ardına koyardı tutsun diye şimdi umurunda değil. Kurtlar Vadisinin ardından 1-2 reytinglik 112 Acil başlıyor onun yerine yeni dizilerin tekrarını verse daha mantıklı.

kvp kitesi ile bu dizinin kitlesi bir mi

Twitterdakiler yazmışsa ters çevir o listeyi çünkü atıyorlar hep.
En aştan Kaçak Gelinlerin totalde 2. olma şansı 1 gr bile yok.
Sadece diziler göz önünde alınmış buların yanına diğer programlar, özetler girince değişecektir tabiki.

Sadece diziler göz önünde alınmış buların yanına diğer programlar, özetler girince değişecektir tabiki.
Yok biliyorum da, Kaçak Gelinler Totalde çok zayıf, nasıl öyle 2. sıraya yükselsin? O Ses Türkiye bile Totalde o kadar yükselmiyor. Yılanların Öcünü falan geçemez totalde. Hatta geçen hafta güçlü olduğu A/B`de bile 3.00 aldı, üstelik Starda, üstelik boş günde. Bu günde A/B`de alacağı en fazla 3 reytingdir.