Kanal D Hayat Şarkısı - Dizi Yorumları

bazı sahnelerde dedim genel olarak iyi

sen ne anlarsın ayrıca gültepe-analar danalar gibi sıkıcılıkta marka 2 diziyi hati metmiş insansın zaten trt dizileri de izliyon .ss
Konuyu saptırmaya çalışman ne kadar tatlı.

Ayrıca Gültepe'den ne istiyorsun, fıstık gibi diziydi ve bu sezon başlasa hala da izliyor olurduk. Analar ve Anneler'in konusu bağlandığı için o kadar özlemiyorum, ama onun bitmesi de tamamen vizyonsuz kanal yüzünden. TRT dizilerine gelirsek Baba Candır'ın dışında geçen yaz Beni Böyle Sev ve bu yaz Hangimiz Sevmedik'i izledim/izleyeceğim. Of, yine yordun beni.

Senin Filiz yine arz-ı endam etti. Gözümüz gönlümüz açıldı, ama karakteri gıcık işte.
@xemrexxx

sen esas yakamoz kulumuzun yanına alp dağlarına sürüldüğünde yorulacaksın her gün koyun güdersin

Hülya Cevher yine muhteşem bir planla Zeynep'i ekarte etti. Müfit'in belgeleri bulundu ve Bayram da hapse girmekten kurtuldu.

Gel de gör seninkinin nasıl yenildiğini.
@xemrexxx

bu haftalık diziye bu ka yorum yeter
dizi iyi çıkarsa tapatalk desteğimizi sunarız
"İyi çıkarsa" mı? Şu an tartışmasız ekranların en kaliteli yapımı. Yazın ilk bölümden izle işte, sıcak Ramazan günlerinde iftara kadar 2-3 doz Hülya Cevher'i izleyip göz orucunu tamamlarsın. Hem bir şey anlamadan Tapatalk desteği vermek de saçma olur.

bakalım artık sosyal medyatik abartmalar kesilirse bakarız

bakalım artık sosyal medyatik abartmalar kesilirse bakarız
Geçen sezon Poyraz böyle övüldüğünde abartı demiyordun, şimdi ne oldu da fikrin değişti? Zaten Annemin Yarası'nı boşu boşuna izlememiştin, bari bunda lafımı dinle. Gelecek sezon için 2-3 kişiye daha önermeyi düşünüyorum, o zaman konular daha şenlikli geçer. Neyse, iyi geceler.

poyraz karayel başkaydı melun ıyyy hemen de poyrazla karşılaştırıyor.ss

"Yandı buralar" cümlesinin bir gün gerçek olacağını biliyordum, ama bu kadar tutkulusunu da beklemiyordum.

@-potterhead-

2 haftada 17 bölümü bitirdim, yazın izlerim diyordum da izleyecek birşey kalmayınca buna sardım iyi oldu.

Güzel dizi, artık haftalık takip etmeye çalışırım. Bakalım Şef'in başı belalardan kurtulacak mı ?

biri şu Zeynep ile Cem'i atsın diziden

Hülya'mı üzüyorlar

Hey gidii Ahmet Mümtaz Taylan. Sen kalk Leyla ile Mecnun'da efsanevi oyunculuk sergile efsanevi bir dizi izlet. Sonra git böyle vasat altı dizilerde oyna. Ah ulan ah...
"Vasat altı" mı? Daha önce izledin mi? Eğer izlemediysen izle, çünkü gördükten sonra bu lafları söylediğine pişman olacaksın.