Kanal D Hayatımın Aşkı - Dizi Yorumları

İlk bölümü güzeldi, sonra bir daha bakmadım. :D

Ama Serkan Çayoğlu vücut falan açıyor, o bölümlerin kötü olduğunu düşünmüyorum. :A
Devam et bence en azından 4 bölümü bayağı güzeldi. 4'de bırakırsın :D

4 ayda hiç değişmemişsin. :A Ama Serkan oyunculuğunu geliştirmiş Kiraz Mevsimi'nden daha iyi oynuyor bence.

Hayır bence ilk 7 bölüm ü çok iyiydi son 3 bölüm pek tatmin etmiyor

Kaan a yazık ya :J

5-6-7 Yi beğendin mi
O bölümler de fena değildi ama ilk 4 bölüm kadar güzel değildi. :)

Devam et bence en azından 4 bölümü bayağı güzeldi. 4'de bırakırsın :D

4 ayda hiç değişmemişsin. :A Ama Serkan oyunculuğunu geliştirmiş Kiraz Mevsimi'nden daha iyi oynuyor bence.

O bölümler de fena değildi ama ilk 4 bölüm kadar güzel değildi. :)
8-9-10 ben pek beğenmedim sen

Yonca :oley:

Bölüm genel olarak çok durgun du yani ilk 1 saat hiç beğenmemiştim yonca nın sacı eğlenceliydı :ZAyça pislik ya :oley:Kaan da sinir dimi ama tanımdaki yerler heyecanlıydı sadece ama sonu kötü bitti haftaya daha güzel bir bölüm olur umarım :)

https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-11-bolum-fragmani
Bu fragman çok iyi olmuş asıl konu işlenecek gibi :Z:oley:

Bölüm genel olarak çok durgun du yani ilk 1 saat hiç beğenmemiştim yonca nın sacı eğlenceliydı :ZAyça pislik ya :oley:Kaan da sinir dimi ama tanımdaki yerler heyecanlıydı sadece ama sonu kötü bitti haftaya daha güzel bir bölüm olur umarım :)

https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-11-bolum-fragmani
Bu fragman çok iyi olmuş asıl konu işlenecek gibi :Z:oley:

haftaya diziyi izlemeyi düşünmüyorum seviyor sevmiyor geliyor ama haftaya netten izliyip şans vericem :)

bölüm başladı :D:)

Son düzenleme:
bu bölüm kaan ön planda :D

bölüm güzeldi bence arada sıkıldığım ama son iki-3 bölümden çok iyiydi kaan ön plandaydı :Zve dizinin konusu işlendi :oley:yarın yükseliş bekliyom artık tekrar ya da internetten izlerim çünkü seviyor sevmiyor var

Son düzenleme:
@denizz19 un dizisinin Özlemi Hilalciğimiz biricğimiz daktır olarak gözüktü :)
ffe3f0fe7cf5fceea93e6dc4348677fb.jpg
8c474f19148013e7bea542ebeba8d9e8.jpg

@Çiğdem- @denizz19 @xemrexxx @destere @vadikızı @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 :A

Ben son bölümü diğer bölümlerden daha iyi buldum neydi o diğerleri facia .ss
Aynen hala arada bakıyorum da iyice foka döndü dizi ama bu bölüm güzeldi. Ne bir konu var ne de sahneler arasında bağlantı, sanki dizinin senaristi yok da doğaçlama oynuyorlar gibiydi :D

Aynen hala arada bakıyorum da iyice foka döndü dizi ama bu bölüm güzeldi. Ne bir konu var ne de sahneler arasında bağlantı, sanki dizinin senaristi yok da doğaçlama oynuyorlar gibiydi :D
Bide bu senariste güzel senarist falan diyolardı başlarken.Senarist diye bişi yok bence dizide Hande var o kadar.Bütün diziyi Handeye yüklemişler onun doğaçlaması ve yeteneğiyle ilerlemeye çalışıyor dizi :)

Bu dizinin bize vermek istediği mesaj: Hande çok iyi bir oyuncu diziyi senaryosuz da götürüyor falan galiba :)

@xemrexxx sen izledinmi bölümü ? :)

Bide bu senariste güzel senarist falan diyolardı başlarken.Senarist diye bişi yok bence dizide Hande var o kadar.Bütün diziyi Handeye yüklemişler onun doğaçlaması ve yeteneğiyle ilerlemeye çalışıyor dizi :)

Bu dizinin bize vermek istediği mesaj: Hande çok iyi bir oyuncu diziyi senaryosuz da götürüyor falan galiba :)

@xemrexxx sen izledinmi bölümü ? :)
Senarist iyi aslında ama çok çabuk bozuyor mesela Acil Aşk Aranıyor'un da ilk 15 bölümünü çok güzel yazdı sonra batırdı hep böyle :d