Kanal D Hayatımın Aşkı - Dizi Yorumları

Fragmanda çok aşk var ben Kaan cıyım ama demiri seçeçek ya :T: ve dizide hep Kaan ı geriye atıyorlar ve sinir bozucu😡

Ayça pislik durudan nefret ediyorum :Z küçük bir heyecandı😎

Gökçe :lol:Dizi de bir bozulma var 1-7 bölüm arası çok iyiydi dizi

Gökçe nin işini başırmasına çok sevindirdi:oley:

Son düzenleme:
Kaan A hak veriyordum ama duru ya hem umut verip hem Gökçe ye aşık ya karar vermeli :ok:

:love1:Demir ile Gökçe aşk sarhoşu :Z:lol::oley:

İlk öpüşme :Z:oley:

Bölüm bir de bir tempo lazım

Son düzenleme:
Ve tempo acayip arttı artacak çünkü duru Kaan ile Gökçe yi gördü :Z

Duru pisliki Ayça yı tehdit etti

Eğlence başlıyor bartu Sayesinde :oley:

Ayça pisliği ya heyecan fena artmaya başladı :Z:Z

Son düzenleme:
Bölüm çok iyi gitmeye başladı:Z:Z
Bartu çok komik ona çok gülüyorum sema ile çok iyiydiler ya😎
Demir Gökçeden Nasıl bunu bekler anlayımorum
Duru çıktı galiba:oley::oley:
Kaan da bir tuhaf ya hem Gökçe Yi seviyor hem durunun gitmesine üzülüyor
Ayça sinir bozucu 😳

Ben Kaan ı tutuyorum :)

Dizinin ilk 4 bölümünü çok beğenmiştim hatta son yıllarda yapılan en iyi romantik komediler arasına girebilirdi ama çok bozdu, zaten bu senaristin dizileri hep aynı kaderi yaşıyor ilk bölümler çok iyi daha sonra hızla bozmaya başlıyor.

Dizinin ilk 4 bölümünü çok beğenmiştim hatta son yıllarda yapılan en iyi romantik komediler arasına girebilirdi ama çok bozdu, zaten bu senaristin dizileri hep aynı kaderi yaşıyor ilk bölümler çok iyi daha sonra hızla bozmaya başlıyor.
İlk bölümü güzeldi, sonra bir daha bakmadım. :D

Ama Serkan Çayoğlu vücut falan açıyor, o bölümlerin kötü olduğunu düşünmüyorum. :A

Hayır bence ilk 7 bölüm ü çok iyiydi son 3 bölüm pek tatmin etmiyor

Kaan a yazık ya :J

5-6-7 Yi beğendin mi