sana çok bileHayaller Yusuf Çim, hayatlar İlker Aksum![]()
sana çok bileHayaller Yusuf Çim, hayatlar İlker Aksum![]()
Okudum röportajın tamamını çok samimi yine
mehmet günsur gibi çıkmasın da ilerideOkudum röportajın tamamını çok samimi yine![]()
Mehmet günsürün neyi var kimehmet günsur gibi çıkmasın da ileride![]()
Aynen bozuldu çok durgun diziAy bu diziyi bize versinler @Çiğdem- biz yazalım bu ne yahu .ss
İlk bölümü güzeldi, sonra bir daha bakmadım.Dizinin ilk 4 bölümünü çok beğenmiştim hatta son yıllarda yapılan en iyi romantik komediler arasına girebilirdi ama çok bozdu, zaten bu senaristin dizileri hep aynı kaderi yaşıyor ilk bölümler çok iyi daha sonra hızla bozmaya başlıyor.
Hayır bence ilk 7 bölüm ü çok iyiydi son 3 bölüm pek tatmin etmiyorDizinin ilk 4 bölümünü çok beğenmiştim hatta son yıllarda yapılan en iyi romantik komediler arasına girebilirdi ama çok bozdu, zaten bu senaristin dizileri hep aynı kaderi yaşıyor ilk bölümler çok iyi daha sonra hızla bozmaya başlıyor.
5-6-7 Yi beğendin miDizinin ilk 4 bölümünü çok beğenmiştim hatta son yıllarda yapılan en iyi romantik komediler arasına girebilirdi ama çok bozdu, zaten bu senaristin dizileri hep aynı kaderi yaşıyor ilk bölümler çok iyi daha sonra hızla bozmaya başlıyor.