o değilde ayoll @destere nin böyle ergen dizisi izlemesine çok şaşırdım
güzel kız olsa ona yorucam ama güzel kızda yok dizide
o değilde ayoll @destere nin böyle ergen dizisi izlemesine çok şaşırdım
oğlanlara bakıyorduro değilde ayoll @destere nin böyle ergen dizisi izlemesine çok şaşırdım
güzel kız olsa ona yorucam ama güzel kızda yok dizide![]()
İyu sen uzak dur zaten olmamiş kösemci seni.ssBu dizi de yanlış bir şeyler var ama hala çözemedim.Başrol iyi.yan roller olması gerektiği gibi ama bir şey eksik. ı yüzden içine çekmiyor.
![]()
Senaryoda süreklilik yok sahneler kopuk kopuk ve bağlantısız yani dizi değil de skeçleri birleştirmişler gibi. Kadroya çok yazık etmişler maalesef.Bu dizi de yanlış bir şeyler var ama hala çözemedim.Başrol iyi.yan roller olması gerektiği gibi ama bir şey eksik. ı yüzden içine çekmiyor.
![]()
İyu sen uzak dur zaten olmamiş kösemci seni.ss
Senaryoda süreklilik yok sahneler kopuk kopuk ve bağlantısız yani dizi değil de skeçleri birleştirmişler gibi. Kadroya çok yazık etmişler maalesef.
İlk 4 bölüm efsane sonraki 3 bölüm güzeldi ama sonraki 8 bölüm rezildi şimdide 2 bölüm kaldı bakalımBerene mi diyön olmamış Kösem diye.Olmamış köşem sayesinde dünya sizi izleyecek. hadi iyi prim yapacaksınız yine.
Bence sıradanlık var. Samimi dizi çeksin derken çok işi amatör hale getirmiş bir arka ekip olabilir bilmiyorum tam tarifi yok benim dediğimin.![]()
10 tane beren gelse 1my markasi edemezBerene mi diyön olmamış Kösem diye.Olmamış köşem sayesinde dünya sizi izleyecek. hadi iyi prim yapacaksınız yine.
Bence sıradanlık var. Samimi dizi çeksin derken çok işi amatör hale getirmiş bir arka ekip olabilir bilmiyorum tam tarifi yok benim dediğimin.![]()
10 tane beren gelse 1my markasi edemez![]()
Ayol kovuldu beroş yaşlandirilmak istemiyom diyinceKösem ile zaten marka kalmadı. Senaristiniz batırdı.Beren'ide düşüreceğinizi sandınız ama Beren sağlam kadın. Zengin kalkışı ile terk etti dizinizi.
![]()
Ayol kovuldu beroş yaşlandirilmak istemiyom diyinceayrica türkiyedeki reyting bizim gücümüzün 500 de 1i anca ne batmasi
![]()
Cem yimazla film yapiyor+ edho ya katiliyor meryoş ya beroş napiyiMeryem yaslandirildi her yaşın kadını oldu bir daha tutunamadi. Beren haklı bu durumda. kadın ileti görüşlü.![]()
Cem yimazla film yapiyor+ edho ya katiliyor meryoş ya beroş napiyi![]()