Buraya da aynısını yaptı hava güneşliMeteoroloji 'fake' attı sanırım.Dolu yağacak dedi, hiç bir şey yok.
Buraya da aynısını yaptı hava güneşliMeteoroloji 'fake' attı sanırım.Dolu yağacak dedi, hiç bir şey yok.
İyi yağdı ama az yağdı. Havanın serinlemesi sadece olumlu, umarım hep böyle devam eder. Bıktık 2 gün. kapalı 8 gün açık güneşli havalardan...@Tolstoyevski @bazinga
Yağmur yağdımı yaşadığınız yerlerde..
Burada aylar sonra yağdı; gök delindi demek lazım.
Çok şükür.@Tolstoyevski @bazinga
Yağmur yağdımı yaşadığınız yerlerde..
Burada aylar sonra yağdı; gök delindi demek lazım.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ile Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ilçeleri) ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, gök gürültülü sağanak öngörülüyor.
@Dosi ulan Neşet bir yağamadın gitti.Anca İçine yağıyorsun.Sibirya'dan gelen soğuk hava akımını özledik... 2004-2005-2006'lı senelerde Kasım'da bile kar yağardı İstanbul'a, şimdi anca kuru rüzgar...
Biz bile etkilendik, Türkiye etkilenmiş çok mu. Ben çocukken Ekim-nisan kar yerden kalkmazdı. Zamanla ilkim değişti. Sonra Aralık-Mart diye oldu bu durum ama son senelerde Ocak öncesi kar göremiyoruz. Yağarsada 1 gün bile durmayan kar. Yılda 1-2 kere 2-3 gün kalan kar görmeye başlamıştık ama geçen sene sadece 1 günlük kar gördük.Sibirya'dan gelen soğuk hava akımını özledik... 2004-2005-2006'lı senelerde Kasım'da bile kar yağardı İstanbul'a, şimdi anca kuru rüzgar...
Bizim metroloji uyarı yapmış soğuk hava gelecek diye. Stockholm'e kar haberi var ama bizde birşey yokİstanbul'un Aralık sonundaki şu havasına bak ayıp olmasa 20 derecenin üstüne çıkaracaklar havayıBitir hoca artık bitir. İllahlah geldi gına geldi artık karsızlıktan! Kar istiyorum kar..
Ekli dosyayı görüntüle 96984
İLLERE GÖRE HAVA DURUMU
İSTANBUL °C, 13°C
Çok bulutlu
ANKARA °C, 5°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri başta olmak üzere il geneli hafif kar yağışlı
İZMİR °C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren yer yer çok bulutlu
ANTALYA °C, 19°C
Az bulutlu
ZONGULDAK °C, °C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif yağmurlu
ERZURUM °C, -6°C 😡
Parçalı ve çok bulutlu
DİYARBAKIR °C, 7°C
Parçalı ve az bulutlu
Tam yılbaşı gecesi hafif yağacak gibi duruyor sizin orada, yine bir umut var bizde hiç yok...Bizim metroloji uyarı yapmış soğuk hava gelecek diye. Stockholm'e kar haberi var ama bizde birşey yok
Normal zamanlarda en az 2 ay beyazlar içinde olmamız gerekti.
Yine yeşil bir Noel'e uyandılar İsveçliler.
1 ay kalmasını geç 1 günde eriyip bitiyor karlar hemenKar yağışımız hâlâ devam etmekte ve görünüşe göre 2 hafta boyunca zaman zaman göreceğiz gibi. Geçen sene yağan kar en fazla 2 gün kalmıştı yerde. (Kar diyorum, karlar bile diyemiyorum)
Eski zamanlarda aylarca kalırdı ve en son 4-5 sene önce 1 ay kalmıştı. Bakalım bu sene nekadar sürelik kar göreceğiz. Artık botlar değil spor ayakkabı ile kışı geçirebiliyoruz.
Bu kar yağışı umarım bir kaç güne Türkiye ye ulaşır.
Şuan hâlâ Noel tatili olduğu için çocuklar çok mutlu. Ben de dünden sonra bugünde keyfini süreceğim
İsveç'te öyle olmamalı işte, soğuk iklime sahibiz nede olsa ama iklim değişikliği burayı bile vurmuş.1 ay kalmasını geç 1 günde eriyip bitiyor karlar hemen
İklim dinlemez soğukluğu valla değişir geçer 😂İsveç'te öyle olmamalı işte, soğuk iklime sahibiz nede olsa ama iklim değişikliği burayı bile vurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?