Gel de burada nasıl tuttuğunu gör.Lapa lapa kar yağıyor, balkon bile tutmuş ve Üniversitelerde sınavlar ertelenmiş.... Ama çakma kar yağışıdır, pek uzun süreceğini sanmam. İsveç ya da İsviçre değil ki tutsun sonuçta... @Dosi @Yakamoz-Asi
Gel de burada nasıl tuttuğunu gör.Lapa lapa kar yağıyor, balkon bile tutmuş ve Üniversitelerde sınavlar ertelenmiş.... Ama çakma kar yağışıdır, pek uzun süreceğini sanmam. İsveç ya da İsviçre değil ki tutsun sonuçta... @Dosi @Yakamoz-Asi
Allah'a şükür yine yağıyor.Burada da güzel yağıyor.
Anlamadım? hava durumunda para ne alaka? Değer mi kaybetmiş yani?@Dosi bu sene çok şükür biz seni çatlattık sizin paralar çöl oldu sanırım
“Oralar” çöl oldu yazmak istemiştim klavye “paralar” diye çevirmiş yanlışlıkla 😱😱Anlamadım? hava durumunda para ne alaka? Değer mi kaybetmiş yani?
Bugün çok şiddetli rüzgar vardı.“Oralar” çöl oldu yazmak istemiştim klavye “paralar” diye çevirmiş yanlışlıkla 😱😱
Türkiye’de hiç kar yağışı dönemimde bulundun mu?Bugün çok şiddetli rüzgar vardı.
Gayette yağmur eksik olmuyor. Kar olmamasını tercih ederim eksi dereceler olmadığı sürece tutmaz. Bakalım ilk bahara karsız geçecekmiyiz
Ekli dosyayı görüntüle 114298
Evet ama çocukkenTürkiye’de hiç kar yağışı dönemimde bulundun mu?
Türkiye’de hiç kar yağışı dönemimde bulundun mu?
Dosi, aslen nerelisin?Evet ama çocukken
Tr okarak Angaralı bilmemene şaşırdım 😱Dosi, aslen nerelisin?
@Tolstoyevski bizede kar geldi, açıkçası sürpriz oldu. Sabaha beyaz renk ile uyandık. Neyseki kalıcı olmayacak @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 114473