Kısa kollu ile dolaşıyorum evde, bence o kadar soğuk değil.Çorapla bile ayağım donuyor. Patik veya çorap lazım...
Sizin orda hava nasıl? @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Uzun çorapla ayaklarim donuyor benim.Kısa kollu ile dolaşıyorum evde, bence o kadar soğuk değil.
Sıkıntı olmuş normalde cehennem olan ev buz gibi, yoksa Emre'den beter dolaşırdım.Çorapla bile ayağım donuyor. Patik veya çorap lazım...
Sizin orda hava nasıl? @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Yeni aldığım sweatshirt üzerimde uzun çorapla bile fayda etmiyo artık... Donuyorum 2 tane kalın çorap lazım artık.Sıkıntı olmuş normalde cehennem olan ev buz gibi, yoksa Emre'den beter dolaşırdım.
Kar fena vurdu milleti.Yeni aldığım sweatshirt üzerimde uzun çorapla bile fayda etmiyo artık... Donuyorum 2 tane kalın çorap lazım artık.
Çok fena guzel yagsa duzelicek guneslik olcak da işte...Kar fena vurdu milleti.
Bizim hava şöyle görünmekte (2 gün önce Şubat başı kar görünürdü şimdi yok gibi )Lapa lapa kar yağıyor, balkon bile tutmuş ve Üniversitelerde sınavlar ertelenmiş.... Ama çakma kar yağışıdır, pek uzun süreceğini sanmam. İsveç ya da İsviçre değil ki tutsun sonuçta... @Dosi @Yakamoz-Asi
Lapa lapa kar yağıyor, balkon bile tutmuş ve Üniversitelerde sınavlar ertelenmiş.... Ama çakma kar yağışıdır, pek uzun süreceğini sanmam. İsveç ya da İsviçre değil ki tutsun sonuçta... @Dosi @Yakamoz-Asi