Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 7. Hafta Maçı

Maçı Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Sizin pozisyonu zerre bilmiyorum. Ama Batshuayiye o hatayı kaleci yapıp attı topu rakipten gelen top ofsayt olmaz
------

Hatay kötü takım değil. Kazandın mı ona bakmak lazım. Bu arada son bölümlerde oyunu iyi tuttunuz biz fark 1se geriye çekilip rakibe gel buyur at golü diyoruz.
Galatasaray maçında oldu ozan Mesut ozan tufana ortası kaleci ardından samattanın poposu @Gerekli24

60'ta Mesut, Pelkas alsa 4-0 falan bitecek maçta inat etti yine ucuz yırttık :A
Oyunu okuması bence çok zayıf ve müdahalelerde çok yetersiz kalıyor Vitor bu konularda kendini geliştirmeli.

Oyunu okuması bence çok zayıf ve müdahalelerde çok yetersiz kalıyor Vitor bu konularda kendini geliştirmeli.
Avrupa önemli ligte şampiyon olsak ön eleme oynayacağız Şampiyonlar ligi için direk katılmanın yolu UEFA Avrupa liginden geçiyor @Dosi @xdragxx

Maçı çok rahat kazanırdık.... Valencia, Serdar Dursun... Neler neler kaçırdı... 🤷 Dediğim gibi Hatay düşme tehlikesi yoktu o yüzden yendik 🤗🤗🤗 Ama gene bir İlk vardı.. Hatayın golünü atan ilk golünü atmış 🤣🤣🤣🤣

Lideriz 😇

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Valencia karşı karşıya kaçırmasa 3-0 olcaktı zaten. Serdar Dursun boş kale kaçırmasa yine rahat olacaktı son dakikalar. Altay o kadar basit pozisyonda gol yemese yine rahat bitirecektik. Başka pozisyon vermedik zaten.

Valencia karşı karşıya kaçırmasa 3-0 olcaktı zaten. Serdar Dursun boş kale kaçırmasa yine rahat olacaktı son dakikalar. Altay o kadar basit pozisyonda gol yemese yine rahat bitirecektik. Başka pozisyon vermedik zaten.
Hele Serdarın pozisyonu aklım almıyor...
Tek yapması gereken topa dokunmak olacaktı...Gitti direğe vurdu.

GS li arkadaşlarada sanırım halen pastırmanın etkisinde,hazımı zor olmuşdur. Kim in eline çarptı da,Hatay penaltı verilmedide ..Mış Muş MIŞ mUŞ

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Hele Serdarın pozisyonu aklım almıyor...
Tek yapması gereken topa dokunmak olacaktı...Gitti direğe vurdu.

GS li arkadaşlarada sanırım halen pastırmanın etkisinde,hazımı zor olmuşdur. Kim in eline çarptı da,Hatay penaltı verilmedide ..Mış Muş MIŞ mUŞ
Biz iyi yoldayız bunu bilmek bile mutlu ediyor insanı. Daha da iyi olacağız. Bu halimizle Hatay deplasmanında farkı kaçırdık. Rakiplerin keyfini kaçıran bu gibi gerçekler. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Galatasaray taraftarı daha az eleştirirdir antrenörünü :A
------

Galatasaray maçında oldu ozan Mesut ozan tufana ortası kaleci ardından samattanın poposu @Gerekli24
Tamam da senin adamın eğer atıyorsa Samatta'ya ofsaytsa ofsayttır rakipten geliyorsa ofsayt değil.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Biz iyi yoldayız bunu bilmek bile mutlu ediyor insanı. Daha da iyi olacağız. Bu halimizle Hatay deplasmanında farkı kaçırdık. Rakiplerin keyfini kaçıran bu gibi gerçekler. :A
Kolaylara zorlanırız
Galatasaray taraftarı daha az eleştirirdir antrenörünü :A
------

Tamam da senin adamın eğer atıyorsa Samatta'ya ofsaytsa ofsayttır rakipten geliyorsa ofsayt değil.
rakip kaleciden popoya kazara çarpıyor top

En az 3 kez sağdan gelip bomboş içerdeki arkadaşlarına top çeviremediler orda Mesut olsa asisti yazmıştı onu diyorum :A
Serdar atsa ne olacak dakka 90'dı ben 60'ta maçı koparmaktan bahsediyorum.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Kolaylara zorlanırız

rakip kaleciden popoya kazara çarpıyor top
Sırf dedin diye geçen seneki Fenerbahçe Galatasaray maçının özetini izledim. Dediğin kaleciden dönen pozisyon yok. Bir tane az farkla ofsayt pozisyonu var ama kaleciyle hiçbir alakası yok.