Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 7. Hafta Maçı

Maçı Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Abi adam yere düşmüyor ki kendi atlıyor orada topa vuramıyor eline geliyor. Bence tartışmalı.
------

Ya ne montajı videoda görüyorum. :A
Hakem düşüyor olarak yorumladıysa, oyuncu düşmüştür, öyle eline çarpmıştır. Hakemler yorumlar olayı ve her zaman objektif olmaz. Tartışmaya açık bir pozisyon, evet, ki maç sonu fazlasıyla tartışılır.

Evet kendi atlıyor adam vuramıyor eline geliyor. Üstelik tam yerde de değil müdahale olurken. Tamam bu kural nedeniyle belki verilmemiş olabilir ama kesinlikle tartışmalı bir pozisyon bu. Biz geçen sene Sivas maçında izdüşümü dediğimizde kimsenin umurunda olmuyor daha dalga geçiyordu millet :D
Söz konusu Fener olduysa herkes susar :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Valencia'yı alıyorsun oyundan hocam da, Crespo'yu oyuna alman ilginç.

Fenerbahçe'nin maçlarında "KG VAR" oynayın, kesin tutar. Gol yemeden duramıyoruz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Kazandık kazanmasına ama maçı izlerken çok sıkıldım.

Sizin pozisyonu zerre bilmiyorum. Ama Batshuayiye o hatayı kaleci yapıp attı topu rakipten gelen top ofsayt olmaz
------

Hatay kötü takım değil. Kazandın mı ona bakmak lazım. Bu arada son bölümlerde oyunu iyi tuttunuz biz fark 1se geriye çekilip rakibe gel buyur at golü diyoruz.
Bir gol daha atıp işi bitirmemiz gerekiyordu aslında, onu da Serdar Dursun atamadı.